Η Ευαγγελία Αραβανή δεν έρχεται, ο Κρατερός άνοιξε την πόρτα του Star…

Η Ευαγγελία Αραβανή δεν έρχεται, ο Κρατερός άνοιξε την πόρτα του Star…

Μόλις πέρασε το Πάσχα ήρθε και η τηλεοπτική Ανάσταση, η οποία μάλλον θα διαρκέσει πολύ

krateros
Αγαπημένοι μου, μου λείψατε. Ελπίζω να εμβολιάζεστε και να είστε όλοι γεροί και δυνατοί. Πήραν φωτιά τα τηλεκοντρόλ, μαθαίνω. Τουλάχιστον μέχρι να ανοίξει η εστίαση. Δεν προλάβαμε να ηρεμήσουμε από τις κροτίδες της Ανάστασης, άρχισαν οι τηλεοπτικές κουμπουριές. Ησυχία δεν έχετε. Γιατί η τηλεόραση είναι πιο ανήσυχη από ποτέ. Ακόμη και πιο ήρεμα κανάλια, όπως το Star, δείχνουν να βρίσκονται σε δημιουργική αναστάτωση.

Τι ήταν και τούτο το πρωί. Μας κούνησε μαντήλι ο Κρατερός και χόρεψε και λίγο μάμπο. Η Κατερίνα παραδίπλα πλάνταξε στο κλάμα, η ψυχή μου σφίχτηκε από τον λυγμό, αλλά εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο απλό, να ανοίγεις την πόρτα και να αποχαιρετάς μετά από επτά χρόνια την πρωινή ζώνη στην οποία ήσουν με το ταίρι σου. Όμως η απόφαση ήταν ειλημμένη και για να λέμε και την αλήθεια η πόρτα στην πρωινή ζώνη του Star άνοιξε μεν, δεν έκλεισε δε. Οι αλλαγές είναι αποφασισμένες και χρειάζεται ανανέωση, η οποία οσονούπω θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ας αποφύγουμε την φημολογία…

arav


Ετσι κάπως βρέθηκε και η Ευαγγελία Αραβανή να στρογγυλοκάθεται στην κριτική επιτροπή του «Greece’s Next Top Model» δίπλα σε Ζενεβιέβ, Σκουλό και Μπράτη. Μόνο που εκεί την κάθισαν οι φήμες αλλά την σήκωσε η αλήθεια. Γιατί όπως αναφέρουν πηγές από το Star «πανέμορφη και υπέροχη η Ευαγγελία αλλά πολύ μακριά από τον στόχο μας»… Η ίδια λογικά τα διαβάζει και γελάει. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Μένουμε για λίγο στην Κηφισιά καθώς το Star ήταν πρώτο στο κοινό 18 – 54 τον Απρίλιο με 15,7% και ακολουθεί ο ΣΚΑΪ με 14,1% και ο ΑΝΤ1 με 13,5%.

Κλείσιμο
Στο Μαρούσι υπάρχει εγρήγορση… Δημιουργική μεν, αναστάτωση δε. Η «Φάρμα» δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στην επόμενη μαγειρική πλέον απόπειρα για ριάλιτι το οποίο έρχεται για να ενισχύσει το prime time σε συνδυασμό με τις «Αγριες Μέλισσες».

pana


Εντωμεταξύ μπήκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην «Φάρμα» και για κάποιο λόγο νομίζει ότι θα γίνει τηλεοπτική επανάσταση ή ότι θα ακυρώσουμε τις κρατήσεις που κάναμε στα εστιατόρια μετά από έξι μήνες για να απολαύσουμε την βουκολική της μεταγραφή. «Ξαναζεσταμένο φαγητό» θυμίζουν αυτές οι κινήσεις και μάλιστα σε έναν τηλεοπτικό κόσμο όπου οι παίκτες ριάλιτι απολαμβάνουν την δημοσιότητα που μπορεί να κερδίσουν μόλις για κάποιες μέρες.

Ιωάννα Μαλέσκου, καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Πλησιάζει η Eurovision. Ιδέες δίνω, γιατί μπορείς. Φιλιά.


ΚΟΥΙΖΑΡΑ πασχαλιάτικη
Ποιος παραγωγός διαρρέει τα μυστικά εκπομπής, στην οποία είναι επικεφαλής, βάζοντας και σάλτσα για να νοστιμίσει το «βρώμικο»; Ελα, που τον ξέρουμε όμως…

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη μοιραία πτήση MH370: Ο πιλότος πιθανόν να είχε καταστρώσει σχέδιο θανάτου

Η Δέσποινα Μοιραράκη κλείνει τα... 41 και το Twitter την αποθεώνει

Διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου - Τρύπα στον τοίχο άνοιξαν οι δράστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης