Survivor: Το πάρτι στην Πούντα Κάνα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Το πάρτι στην Πούντα Κάνα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η ήττα ντροπή και οι γκρίνιες, το ερωτικό καβγαδάκι Μαριαλένας και Σάκη, η απορία του Τζέιμς, το φερέφωνο και ο αντικαταστάτης του Παππά  - Δείτε βίντεο

συμβουλιο
Οι Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός θα σταθούν στον… τάκο μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή με τον κόσμο να αποφασίζει ποιον θα κρατήσει στο Survivor 4 με την θετική του ψήφο  και ποιον θα στείλει σπίτι του, κάτι που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Τετάρτης. 

Το βραδάκι πριν κόκκινοι και μπλε πέσουν για ύπνο δεν υπήρξαν διεξοδικές συζητήσεις για τα όσα έγιναν στο συμβούλιο της Δευτέρας. Ο Τζέιμς Καφετζής που ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα πιστεύει ότι θα είναι η τρίτη και φαρμακερή του, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε πρόβλεψη  και δεύτερης ήττας των μπλε στο αγώνισμα ασυλίας, έτσι ώστε Τζειμς και Νίκος να έχουν απέναντι τους τον Παύλο Γαλακτερό, αντι  τους  Ασημακόπουλο και Τριαντάφυλλο.




Το πρωί οι survivors έλαβαν τις νέες προμήθειες, τις οποίες έφερε η Νικόλετα Μαυρίδη, με τον Ηλία Μπόγδανο να προτείνει αυτή την εβδομάδα να κάνουν καλύτερη διαχείριση για να μην μείνουν… στεγνοί.


Κλείσιμο


Ο Παύλος Γαλακτερός μετά την ένταση στο συμβουλιο με τον Τζέιμς Καφετζή συνέχισε να τα έχει με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα και τη φιλία του με το Νίκο Μπάρτζη. Ο Τριαντάφυλλος θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι κακό στο να αλληλοστηρίζονται Τζέιμς και Νίκος ειδικά όταν βλέπει πως το ίδιο κάνουν και οι Παύλος και Κόρο.




Ο Ηλίας Μπόγδανος απένειμε τα εύσημα στον Παύλο Γαλακτερό για τα όσα είπε στο συμβούλιο κατά του Τζέιμς και τα μικροπράγματα που ασχολείται. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλεσε τον Νίκο φερέφωνο του Τζέιμς και αναφέρθηκε στην τακτική που ακολουθούν όταν κάποιος επιτεθεί σε έναν εκ των δυο.




Ο Τζέιμς Καφετζής έχει συνηθίσει να δέχεται επίθεση, όμως δεν περίμενε ότι θα τον κατηγορούσαν οτι έδωσε και παιχνίδι. «Δεν ξέρω τι έχω κάνει και με έχουν όλοι στη... μπούκα» αναρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα. Ο Νίκος Μπαρτζής ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι το καλό της ομάδας και να έχουν γεμάτα στομάχια.




Πριν οι ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε από τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τζέιμς, ενώ ρώτησε και τον Νίκο Μπάρτζη αν θα μπορεί να αγωνιστεί σήμερα, με τον αγρότη του survivor να λέει ότι είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί για να φάει η ομάδα του. Ο Ηλίας Μπόγδανος αντέδρασε με την κουβέντα του Νίκου ότι δεν τον νοιάζει η ασυλία αλλά το φαγητό, για να πάρει την απάντηση ότι  «έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του» κάτι που έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή.




Το κλίμα άλλαξε όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε  ότι εκτός από φαγητό το έπαθλο για το νικητή περιλαμβάνει και ένα  πάρτι 90s στην Πούντα Κάνα μαζί με την τουρκική ομάδα. Ο… γυπαετός Τζέιμς ίδρωσε στο άκουσμα του επάθλου γιατί σκέφτηκε ότι όταν θα τελειώσει το Survivor θα πρέπει να επισκεφθεί στην Γερμανία  το κορίτσι του.




Στον στίβο μάχης μπήκαν μόνο οι κόκκινοι. Από τους μπλε μόνο οι Κόρο και Μαριαλένα έφεραν νίκες με το αποτέλεσμα να είναι στο 7-2 πριν την κόντρα Τζέιμς και «Ντάφυ» με τον τραγουδιστή να κερδίζει στο νήμα και με τη χρήση του VAR για το 9-2.




Τον τελικό πόντο για τους κόκκινους και τη νίκη με 10-2 στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία έφερε η Νικολέτα Μαυρίδη αντιμετωπίζοντας την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.




Η ήττα με τόσο μεγάλο σκορ έφερε γκρίνια στους μπλε, οι οποίοι κάθισαν να βρουν λύση για την κακή τους αγωνιστική εικόνα.




Η κουβέντα για τα αίτια της ήττας ντροπή των μπλε συνεχίστηκε και στην παραλία με τη Μαριαλένα να ρίχνει το φταίξιμο στο πάθος που δεν βγάζουν οι συμπαίκτες της. Ωστόσο η 25χρονη καρατέκα έδειξε να έχει φρικάρει περισσότερο με το γεγονός ότι στην Πούντα Κάνα θα πήγαινε να «παρτάρει» ο Σάκης.




Η Μαριαλένα δεν είναι καλά ψυχολογικά και από το γεγονός ότι η ομάδα της συνέχεια χάνει και ότι είναι πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης Κατσούλης, δεν την έχει ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση και προσπάθησε να την πλησιάσει να μάθει τι έχει, όμως οι προσπάθειες του κατέληξαν σε ερωτικό καβγαδάκι.




Ο Σάκης είχε και άλλα να σκεφτεί εκτός από τη Μαριαλένα. Η ώρα του πάρτι πλησίαζε και οι κόκκινοι έπρεπε να προετοιμαστούν για την Πούντα Κάνα… ξασκονίζοντας τις γνώσεις τους και τις χορογραφίες τους για τα 90s.




Η προετοιμασία των κόκκινων έπιασε τόπο και τα… έσπασαν στην Πούντα Κάνα.




Στο συμβούλιο οι κόκκινοι ενημέρωσαν τον Γιώργο Λιανό για το τι έγινε στο πάρτι, με τον Τριαντάφυλλο να «καλύπτει» τον… μπαμπά Σάκη μπροστά στη… μαμά Μαριαλένα.




Σε ότι αφορά την ψηφοφορία από τη στιγμή που οι μπλε έπρεπε να βγάλουν ακόμα δυο υποψήφιους προς αποχώρηση τα κουκιά ήταν μετρημένα. Η ομάδα ψήφισε το Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Γιώργος Κόρομι δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποδείξει τον φίλο του Παύλο Γαλακτερό.









Ειδήσεις σήμερα: 

Μεξικό: 15 νεκροί - Κατέρρευσε γέφυρα του Μετρό πάνω σε δρόμο - Δείτε βίντεο

«Πόλεμος» στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Επιστρεπτέα 7: Πού και ποιους «χτυπούν» για έλεγχο ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης