Μέγκαν Μαρκλ, «The Bench»: Γράφει βιβλίο βασισμένο στον δεσμό πατέρα και γιου, Χάρι-Άρτσι

Μέγκαν Μαρκλ, «The Bench»: Γράφει βιβλίο βασισμένο στον δεσμό πατέρα και γιου, Χάρι-Άρτσι

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο θα μιλήσει στις καρδιές όλων των γονέων», ευελπιστεί

meghanharris
Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, έρχεται να προσθέσει στο μετα-βασιλικό της βιογραφικό και τον τίτλο της συγγραφέως, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «The Bench» (Το Παγκάκι) στις 8 Ιουνίου.

Την ιστορία εμπνεύστηκε από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, και τον γιο της Άρτσι, ο οποίος σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να κλείσει τον δεύτερο χρόνο ζωής. Το θέμα του βιβλίου επικεντρώνεται στον δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ πατέρα και γιου, μέσα από το βλέμμα μιας μητέρας.

sp-cover-flat-1620139450


«Αφετηρία της ιδέας για τη συγγραφή του "The Bench" αποτέλεσαι ένα ποίημα που έγραψα για τον άντρα μου την Ημέρα του Πατέρα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του Άρτσι», αποκάλυψε η Μέγκαν σε δήλωσή της, «αυτό το ποίημα είναι ο πυρήνας της ιστορίας». Περήφανη καθώς είναι για το νέο της βιβλίο, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έκρυψε  τον ενθουσιασμό της, ενώ μοιράστηκε με το κοινό τις φιλοδοξίες της για αυτή την ιστορία: «Η εικονογράφηση έγινε με όμορφες και αιθέριες ζωγραφιές, που αποτυπώνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση που υπάρχει στη σχέση μεταξύ ενός πατέρα με τον γιο του, ανεξαρτήτως του κοινωνικού στρώματος στο οποίο ανήκει ο καθένας.  Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο θα μιλήσει στις καρδιές των γονέων».

interior-1-1620139528
interior-2-1620139511


Θα εκδοθεί από τον οίκο «Random House Children Books», ενώ στα σχέδια της Μέγκαν περιλαμβάνεται και η έκδοσή του σε ηχητική μορφή.

Κλείσιμο
Screenshot_20210504_194603


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι η... χαρά του εργοδότη - Λέει να δουλεύουμε αμισθί για την εμπειρία και το Twitter «γλεντάει»

Η ζωή του Αντίμτσι Ονιεναδούμ είναι... βγαλμένη από ταινία - Από τον πόλεμο και την αιχμαλωσία, στην Πάτρα και την Ογκολογία

Ρόδος: 48χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης