Ellie Goulding: Ο σύζυγος της αποκάλυψε την γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Ellie Goulding: Ο σύζυγος της αποκάλυψε την γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Το ζευγάρι έμαθε για τον ερχομό του παιδιού τους τον περασμένο Αύγουστο, την ημέρα της πρώτης επετείου τους

ellie_caspar
To πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η τραγουδίστρια Ellie Goulding, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του συζύγού της, Caspar Jopling, στον λογαριασμό του στο Instagram.


Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε μέσω της πριγκίπισσας Ευγενίας το 2017, αποκάλυψε το νέο για τον ερχομό του παιδιού τους στη Vogue, όταν η τραγουδίστρια ήταν ήδη 30 εβδομάδων.



Κλείσιμο
O σύζυγος της και έμπορος έργων τέχνης γνωστοποίησε τα ευχάριστα νέα με ένα story αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ανέρτησε ένα χιουμοριστικό screenshot, στο οποίο αναγράφεται ο παγκόσμιος πληθυσμός, αλλάζοντας το τελευταίο ψηφίο του αριθμού και υπονοώντας έτσι πως αυξήθηκε κατά ένα άτομο.

screenshots_caspar


Έπειτα, προχώρησε σε ένα πιο "ξεκάθαρο" story, ευχαριστώντας τον κόσμο, που στηρίζει την σύζυγο του. «Η μαμά και το μωρό είναι υγιείς και ευτυχισμένοι. Εξαιρετικά ευγνώμονες», έγραψε ο Caspar Jopling, ενώ από κάτω πρόσθεσε ότι σε μία τέτοια στιγμή δε θα ήθελαν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους: «Δεν ασχολούμαι ποτέ με το ενδιαφέρον του κοινού, που επέρχεται από το επάγγελμα της Ellie. Αλλά σε αυτή τη μαγική και προσωπική στιγμή, θα εκτιμούσαμε πολύ το να μπορούμε να απολαύσουμε την ιδιωτικότητα μας».



Αν και ο σύζυγος της Ellie Goulding ξεπέρασε τον εαυτό του με αυτή την ανακοίνωση, καθώς συχνά αποφεύγει την όποια  δημοσιότητα, δε θα μπορούσε φυσικά να αποκαλύψει τα πάντα. Κράτησε, λοιπόν, κρυφό το φύλο του μωρού.





Ειδήσεις σήμερα: 

Μεξικό: 15 νεκροί - Κατέρρευσε γέφυρα του Μετρό πάνω σε δρόμο – Δείτε βίντεο

«Πόλεμος» στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Επιστρεπτέα 7: Πού και ποιους «χτυπούν» για έλεγχο ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης