Ιστορίες του Hollywood: Όλα τα μυστικά του πιο λαμπερού lifestyle του πλανήτη έρχονται στον Alpha

Ιστορίες του Hollywood: Όλα τα μυστικά του πιο λαμπερού lifestyle του πλανήτη έρχονται στον Alpha

Ο Γιώργος Σατσίδης ξεκλειδώνει τα μυστικά της «Μέκκας του lifestyle» και μας μιλάει για τη νέα του εκπομπή στον Alpha «Ιστορίες του Hollywood» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25/4 στις 20:00

Istories_Hollywood_1_main_photo
Αποκλειστικές συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, περιηγήσεις και Greek success stories, απευθείας μέσα από την καρδιά της Πόλης των Αγγέλων είναι μόνο μερικά από τα highlights της νέας εκπομπής του Alpha, «Ιστορίες του Hollywood».

Ο Γιώργος Σατσίδης, δηλαδή ο Έλληνας παρουσιαστής που γνωρίζει το Hollywood όσο κανένας άλλος βουτάει σε έναν εντυπωσιακό κόσμο και ξεναγεί τους τηλεθεατές σε ιστορίες πολυτέλειας, δόξας, μεγάλων και πολύ επιτυχημένων αστέρων, διεθνών προσωπικοτήτων, μοναδικών καλλιτεχνών και φυσικά μας αποκαλύπτει μυστικά και λεπτομέρειες με τεράστιο ενδιαφέρον.

Πώς όμως προέκυψε η ιδέα και τι ακριβώς θα δούμε;
Η ιδέα προέκυψε από την επιτυχία της καθημερινής στήλης του Γιώργου Σατσίδη στο Happy Day και την απήχηση που είχαν ορισμένα θέματα, και ο ίδιος μας μίλησε για το τι θα δούμε:

«Είναι γνωστό ότι οι Rich & Famous στην Καλιφόρνια ζουν σε μια άλλη διάσταση και το εξεζητημένο lifestyle τους όχι μόνο εξιτάρει τους θεατές αλλά και υπαγορεύει την ποπ κουλτούρα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φυσικά, η Αμερική είναι η χώρα των ευκαιριών, οπότε στις Ιστορίες του Hollywood θα δούμε και πολλά success stories Ελλήνων αλλά και Αμερικανών, traveling & touring στη νότια Καλιφόρνια με τις ατέλειωτες ομορφιές, αποκλειστικά αποκαλυπτικά βίντεο ανυπέρβλητης χλιδής και ρεπορτάζ που ρίχνουν φως στα πιο πολυσυζητημένα σκάνδαλα των διασημοτήτων.

Κλείσιμο
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το Λος Άντζελες έχει βγει για τα καλά από την πανδημία, τα περιστατικά covid πλέον είναι εξαιρετικά χαμηλά, και είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτή η πόλη ξυπνάει, παίρνει μπροστά και παράγει πλούτο.

Συνοπτικά θα έλεγα ότι το περιεχόμενο της εκπομπής έχει πρωτότυπα θέματα, φαντασμαγορικά γυρίσματα και δυνατές εξομολογήσεις από ετερόκλητες προσωπικότητες που θα ξαφνιάσουν το κοινό.»

Gioros_Satsidis


Τα γυρίσματα της εκπομπής, από επαγγελματίες που εργάζονται για το Ε!Εntertainment, έχουν υψηλή αισθητική, είναι πολύ fun, και σε μοντέρνο ύφος:

«Σε αυτό το ύφος προσθέστε και το δικό μου ελληνικό ταπεραμέντο (γέλια) και τις αναπάντεχες ερωτήσεις και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό (γέλια)
Αστειεύομαι, θεωρώ ότι είμαι σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής, είμαι ο ίδιος αλλά διαφορετικός και το κοινό νομίζω θα το καταλάβει.»

Ελληνικό Πάσχα στην Καλιφόρνια και red carpet stories
Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, λόγω της προβολής του πρώτου επεισοδίου στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, το περιεχόμενο έχει το χρώμα του Ελληνικού Πάσχα στην Καλιφόρνια.

Istories_Hollywood_3


Έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στο κόκκινο χαλί, ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε και στις προηγούμενες εμπειρίες του από το λαμπερό κόσμο του Hollywood:
«Οι καλύτερες συνεντεύξεις είναι πάντα στο κόκκινο χαλί και ειδικά στα Όσκαρ όπου έχεις ελάχιστο χρόνο να βομβαρδίσεις έναν σταρ με όσες περισσότερες ερωτήσεις γίνεται.

Στο Red Carpet η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και αυτό είναι κάτι που απολαμβάνω στο έπακρο. Τώρα στις τετ α τετ συνεντεύξεις ποιον να πρωτοθυμηθώ. Άντονι Χόπκινς, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιόνσε, Μπράντλει Κούπερ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μέριλ Στριπ, Μάθιου Μακ Κόναχι, Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Όταν ένας σταρ αγγίζει τέτοια επίπεδα δημοτικότητας πάντα υπάρχει κάτι μαγικό στην προσωπικότητά τους, δεν είναι τυχαία άτομα.»

Η ζωή του στο Λος Άντζελες
Ο γνωστός παρουσιαστής μας μίλησε και για τη ζωή του στο Λος Άντζελες:
«Πριν την πανδημία ήταν συναρπαστική διότι κάλυπτα τα πάντα και είχε τρομερό ενδιαφέρον και καθημερινές προκλήσεις!

Πρεμιέρες, πάρτι, προβολές, συνεντεύξεις με τα διασημότερα άτομα στον πλανήτη. Ακολούθησε μια φάση στασιμότητας με αυτό που βιώσαμε και τώρα με αυτή την εκπομπή νιώθω ότι βγαίνω κυριολεκτικά από έναν λήθαργο και ορμάω στην αρένα.

Istories_Hollywood_2_2


Είναι διαφορετικό το περιεχόμενο της από όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, οι συνεντευξιαζόμενοι είναι από διαφορετικούς τομείς και το περιεχόμενο εναλλάσσεται και καθορίζεται από την επικαιρότητα αλλά και από μια έντονη διάθεση απόδρασης από την καθημερινότητα.

Πιστεύω στα όνειρα, στη δύναμη του οραματισμού, στην σοφία που κρύβεται πίσω από την επιτυχία και την αφθονία... και αν υπάρχει ένα μυστικό πίσω από το πετυχημένο Hollywood lifestyle θα ήθελα να το αποκωδικοποιήσω.»

Ιστορίες του Hollywood: Πρεμιέρα την Κυριακή 25 Απριλίου στις 20:00 στον Alpha
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης