Άκης Πετρετζίκης: Απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter για το MasterChef - «Νιώθω σαν τον Βόλντεμορτ»

Άκης Πετρετζίκης: Απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter για το MasterChef - «Νιώθω σαν τον Βόλντεμορτ»

O σεφ διασκεδάζει στο Twitter με τη συνήθεια των κριτών του MasterChef να μην τον συμπεριλαμβάνουν ανάμεσα στους νικητές

πετρετζικης
Ο Άκης Πετρετζίκης αστειεύεται στο Twitter σχετικά με τις...μηδενικές αναφορές του Master Chef στο όνομα του ως νικητή. Ο αγαπημένος σεφ του κοινού έδειξε με χιούμορ την "ενόχληση" του, αφού κανείς στο Master Chef δεν αναφέρεται σε εκείνον, όταν μιλάει για τους νικητές, που έχουν περάσει από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο παρελθόν οι κριτές είχαν αναφέρει τα ονόματα των νικητών, κάνοντας λόγο μόνο για τον Λάμπρο Βακιάρο, τον Τιμολέοντα Διαμαντή, τον Μανώλη Σαρρή και τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef ήρθαν ως καλεσμένοι, τρεις από τους νικητές, ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μανώλης Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον Άκη Πετρετζίκη. Για την ακρίβεια, δεν είπε καν ολόκληρο το όνομα του και αρκέστηκε σε ένα απλό «Άκης». Το στιγμιότυπο αυτό προφανώς φάνηκε αστείο στον σεφ και τού έδωσε την αφορμή να τρολλάρει στο Twitter, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον «κακό» του Χάρι Πότερ, τον Βόλντεμορτ, του οποίου το όνομα ήταν απαγορευμένο και δεν έπρεπε να ακούγεται.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Όντως σαν τον Βολντεμορτ νιώθω .... που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου 😂😂😂 άμπρα κατάμπρα για να μάθετε 😎😎😎»


Δείτε την ανάρτηση του:





Ειδήσεις σήμερα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το λάβαρο με τον ελληνικό σταυρό θα σκεπάζει το φέρετρο - Στις 17:00 η κηδεία με 30 προσκεκλημένους

Έρευνα: Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού παρέχουν μειωμένη προστασία σε ασθενείς με καρκίνο στο αίμα

Έληξε η κατάληψη στο ΑΠΘ - Με... πυρσούς και πυροτεχνήματα έφυγαν οι φοιτητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης