Έρχεται το νέο απολαυστικό επεισόδιο του Cook Beef

Έρχεται το νέο απολαυστικό επεισόδιο του Cook Beef

Η πιο πρωτότυπη και διασκεδαστική εκπομπή μαγειρικής της ελληνικής τηλεόρασης ήρθε για να μείνει. Οι πέντε νέοι σεφ που κέρδισαν την καρδιά των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας επεισόδιο συνεχίζουν να μοιράζονται μαζί μας τις πιο νόστιμες συνταγές αλλά και άφθονο γέλιο.

main_star_cook_beef
Το Cook Beef, η νέα εκπομπή μαγειρικής του Star, μπήκε στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα με φόρα, κέφι, χιούμορ, τρέλα, έξυπνες ατάκες και κυρίως μπόλικη όρεξη για λαχταριστές δημιουργίες.

Η παρέα των πέντε νέων σεφ, όλοι τους γνωστοί και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού ήδη από τις περασμένες σεζόν του Master Chef, δίνουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές για γευστικά πιάτα δημιουργώντας το απόλυτο παρεΐστικο κλίμα.

Οι Νίκος Θωμάς, Σταύρος Βαρθαλίτης, Μάνος Σαρρής, Χρήστος Γλωσσίδης και Σάββας Ληχανίδης είναι πέντε φίλοι που με το μαγειρικό ταλέντο και το έξυπνο χιούμορ τους αποδεικνύουν ότι το καλό φαγητό αξίζει μόνο όταν το μοιραζόμαστε με ωραία παρέα.
Η χημεία που έχουν μεταξύ τους δημιουργεί ένα ζεστό κλίμα που κάνει τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, σαν να έχουν μαζευτεί με τους δικούς τους φίλους για φαγητό και χαλάρωση.

Όλα όσα θα δούμε απόψε
Ο γρήγορος ρυθμός και οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι μεταξύ των πέντε πρωταγωνιστών της πιο διαφορετικής κουζίνας της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να τους φτιάχνει τη διάθεση.

Στο τρίτο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 18:30 το έκτο μέλος της παρέας, το αξιολάτρευτο αγγλικό bulldog Μάκης διεκδικεί τη θέση του στον καναπέ ανάμεσα στα δύο άλλα “bulldogs”, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο Χρήστος Γλωσσίδης τον εαυτό του και τον Σταύρο.

Και οι τρεις μαζί λοιπόν, αφού βολευτούν στις θέσεις τους, παρακολουθούν τους Νίκο, Σάββα και Μανώλη να ετοιμάζουν λαχταριστό λάβα κέικ με φράουλες το οποίο στη συνέχεια απολαμβάνουν όλοι μαζί.

Επίσης, οι καλοί τρόποι και οι ξένες γλώσσες, κυριαρχούν, ακόμα και όταν πρόκειται για καθημερινό φαγητό. Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι δεν έχουν τέλος...

Πάρτε μία μικρή γεύση από όσα θα απολαύσουμε στο αποψινό 3ο επεισόδιο:
Cook Beef επεισόδιο 3 απόσπασμα 1

Κλείσιμο
Cook Beef επεισόδιο 3 απόσπασμα 2


Cook Beef, κάθε Σάββατο στις 18:30 στο Star
#CookBeefGR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης