Το ρεκόρ Γκίνες ως γηραιότερη διευθύντρια γραφείου κατέρριψε 90χρονη Γιαπωνέζα

Το ρεκόρ Γκίνες ως γηραιότερη διευθύντρια γραφείου κατέρριψε 90χρονη Γιαπωνέζα

«Μόλις τελειώνει ο χρόνος, υπάρχει και ο επόμενος. Ελπίζω λοιπόν να συνεχίσω έτσι», δήλωσε, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την συνταξιοδότηση της

rekor_gkines
Μια 90χρονη Γιαπωνέζα, η Γιασούκο Ταμάκι, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ως η γηραιότερη διευθύντρια γραφείου στον κόσμο. Η ίδια, όταν παρουσίασε το πιστοποιητικό, που επιβεβαιώνει την κατάκτηση του ρεκόρ Γκίνες, στους συναδέλφους της, τούς συμβούλευσε «να ζήσουν δυνατά με τη νοοτροπία "αν χάσετε το σήμερα, τότε δεν υπάρχει αύριο"».

Εργάζεται στο λογιστήριο της εταιρείας Sunco Industries, υπολογίζοντας τους μισθούς και τα μπόνους του προσωπικού και έχει εγκατεστημένες όλες τις απαραίτητες εφαρμογές, όπως το Microsoft Excel στον υπολογιστή της στο σπίτι. Είναι γενικότερα εξοικειωμένη με όλες τις εφαρμογές, ακόμα και με το Facebook, το οποίο έχει επίσης εγκατεστημένο στο smartphone της.

Η Γιασούκο Ταμάκι θα γιορτάσει τα 91α γενέθλια της στις 15 Μαΐου και εργάζεται στην εταιρεία πέντε ημέρες την εβδομάδα και κάτι παραπάνω από 7 ώρες την ημέρα. Μάλιστα, η 90χρονη δήλωσε ότι δεν περιμένει την συνταξιοδότηση, καθώς δεν υπάρχει συνταξιοδότηση για εκείνη: «Μόλις τελειώνει ο χρόνος, υπάρχει και ο επόμενος. Ελπίζω λοιπόν να συνεχίσω έτσι».

Η 90χρονη εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς το εργασιακό περιβάλλον, όπου έχει παραμείνει για τόσα χρόνια, είπε μόλις έλαβε το πιστοποιητικό της: «Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα για να βοηθώ τους άλλους. Γι 'αυτό θέλω να κάνω πράγματα που κάνουν τους προέδρους, τους διευθυντές και το λοιπό προσωπικό ευτυχισμένους. Αυτός παραμένει ο δια βίου στόχος μου. Είμαι πραγματικά συγκινημένη»

Ειδήσεις σήμερα:

Μηταράκης (ΘΕΜΑ 104,6): Το τελευταίο 12μηνο έχουν φύγει περισσότεροι πρόσφυγες από όσους ήρθαν

Αποκάλυψη-βόμβα: Η Pfizer αύξησε κατά €7,5 την τιμή του εμβολίου της για την ΕΕ

Κίνα: Ανεύθυνη η απόφαση της Ιαπωνίας να πετάξει το μολυσμένο νερό από τη Φουκουσίμα στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης