«In Fact with Chelsea Clinton»: Ξεκινά τη δική της σειρά podcast η κόρη των Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον

«In Fact with Chelsea Clinton»: Ξεκινά τη δική της σειρά podcast η κόρη των Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον

Η θεματική, που θα διερευνά η νέα της σειρά είναι η δημόσια υγεία και τα πλήγματα, που έχει δεχτεί με το πέρας των χρόνων, από το AIDS μέχρι και τον Covid-19

tselsi_klinton
Νέα σειρά podcast με τον τίτλο «In Fact with Chelsea Clinton» θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου η Τσέλσι Κλίντον, σύμφωνα με ανακοίνωση του iHeartRadio. Το θέμα, στο οποίο θα εστιάζει είναι η δημόσια υγεία.

Η κόρη της πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, σε δήλωση της αναφέρθηκε στην θεματική, πάνω στην οποία θα στηρίζεται το νέο της εγχείρημα: «Με την περισσότερη προσοχή από ποτέ να δίνεται στη δημόσια υγεία, έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε την ευαισθητοποίηση πέρα από την COVID-19 σε άλλα πραγματικά ζητήματα εμβέλειας που μας επηρεάζουν όλους. Σε αυτό το podcast, ανυπομονώ να φέρω τις συζητήσεις με μερικά από τα πιο έξυπνα και πιο ενδιαφέροντα άτομα που γνωρίζω σε ένα νέο κοινό».


Πέρα από τον Covid-19 και την προσπάθεια για ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον ιό, θα διερευνήσει και άλλες σημαντικές πληγές, που έχει δεχτεί η δημόσια υγεία τα τελευταία χρόνια, όπως το HIV/AIDS. Βέβαια, η ενασχόληση της Τσέλσι Κλίντον με τον συγκεκριμένο τομέα δεν είναι τυχαία, καθώς έχει διδακτορικό στις διεθνείς σχέσεις και μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία, ενώ διδάσκει, επίσης, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Στα podcast θα συζητήσει με καλεσμένους ειδικούς για την υγεία, ακτιβιστές, αλλά και μεγάλα ονόματα του χώρου της υποκριτικής, που θέλουν να τοποθετηθούν επί του θέματος, όπως Τζέιν Φόντα, Νταξ Σέπαρντ, Τζόναθαν Βαν Νες. Δεν θα λείψουν φυσικά και οι δήμαρχοι της Ατλάντα και της Ουάσινγκτον, Κίσα Λανς Μπότομ και Μιουριέλ Μπάουζερ, αντιστοίχως,


Οι γονείς της, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον παρουσιάζουν ήδη τις δικές τους σειρές podcast στο iHeartRadio με τους τίτλους «Why Am I Telling You This? with Bill Clinton» και «You And Me Both with Hillary Clinton».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ηθοποιών ζητά έμπρακτο σεβασμό στα δικαιώματα των ανάπηρων καλλιτεχνών και θεατών

Υπόθεση Φουρθιώτη: Αποφασισμένη να την πάει «μέχρι τέλους» η κυβέρνηση - Η ώρα της δικαιοσύνης

Πώς θα ανοίξουν τα Λύκεια από τη Δευτέρα - Τι θα γίνει με τα self test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης