Survivor: Αποχώρηση με μανούρα, σπασμένα σκαμπό και πολλά νεύρα

Survivor: Αποχώρηση με μανούρα, σπασμένα σκαμπό και πολλά νεύρα

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για την αποψινή επεισοδιακή αποχώρηση

Survivor
Οι τόνοι στο Survivor έχουν ανέβει επικίνδυνα και κάθε επεισόδιο είναι πιο εκρηκτικό από το προηγούμενο. Στο αποψινό επεισόδιο ένας παίκτης θα αποχωρήσει καθώς στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου Κόκκινοι και Μπλε.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor ηττήθηκε η Μπλε ομάδα και οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και πάλι τον παίκτη εκείνον που θεωρούσαν τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα.

Σε αυτή την ψηφοφορία δεν μπορούσε να ψηφιστεί ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και ο ίδιος θα έπρεπε να αποφασίσει για τον τρίτο υποψήφιο. Το ίδιο θα έκανε για την Κόκκινη ομάδα ο Ηλίας Μπόγδανος.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Τριαντάφυλλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό της Χριστίνας. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Κόρομι αποφάσισε να «δώσει» τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος τον Αλέξη Παππά!

Υποψήφιοι, λοιπόν, προς αποχώρηση από το αποψινό Survivor είναι οι: Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς. Ποιος φεύγει;

Κλείσιμο


Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο, ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε φυσικά να αποκαλύψει το όνομα. «Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει», είπε αρχικά.

Στην πορεία, όμως, ο Γιώργος έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψε. Αφού είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού πως «Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό». Πρόσθεσε στη συνέχεια πως: «Έφυγε με καντήλια, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cahbmpit1ppl-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Γκόλντεν Ριτρίβερ κλέβει το μικρόφωνο ρεπόρτερ σε live μετάδοση - Δείτε βίντεο

Μένιος Φουρθιώτης: Στον Εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης

Ο δικός μας Θοδωρής απογειώνει το ελικόπτερο της NASA πάνω από την επιφάνεια του Άρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης