Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα μαθήματα καράτε στον «Ντάφυ Τσαν», τα... όπλα της Χριστίνας κόντρα στους «Σουγκλάκους» και ο «περίπατος» των κόκκινων στο αγώνισμα ασυλίας - Δείτε βίντεο

redvivor
Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς απο τους κόκκινους και Χριστίνα Κεφαλά και Κώστας Παπαδόπουλος απο τους μπλε είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απο το Survivor 4 και το κοινό θα αποφασίσει ποιοι απο τους τρείς θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο και ποιος θα μπει στη βάρκα της επιστροφής.

Ο πέντε φορές υποψήφιος προς αποχώρηση Τριαντάφυλλος ήταν το θέμα συζήτησης της κόκκινης ομάδας μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor, όχι γιατι βγήκε στον… τάκο ξανά, αλλά γιατί αποφάσισε να γίνει και «Τσάκι Τσαν». Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προσφέρθηκε να του μάθει καράτε και η Ελευθερία Ελευθερίου έδειχνε να το διασκεδάζει.



Το πρωί η Μαριαλένα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του «Ντάφυ» και να τον διδάξει την τέχνη του καράτε, ενώ στα μαθήματα πήρε μέρος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Η «Σενσέι» της μπλε ομάδας στη συνέχεια έβαλε τον Νταφυ Τσαν και τον Ασημακοπου-Λι να αγωνιστούν, ενώ  έκανε και επίδειξη υψηλής τεχνικής εκτελώντας ένα κάτα.


Κλείσιμο


Και αν ο «Ντάφυ» έχει ως όπλο το χιούμορ του, η Χριστίνα Κεφαλά  της μπλε ομάδας έχει άλλα όπλα για να… πολεμήσει τα υπόλοιπα κορίτσια του ριάλιτι επιβίωσης. Άλλωστε για να νικήσεις τους «Σουγκλάκους», όπως αποκάλεσε τις υπόλοιπες 5 κοπέλες το 28χρονο μοντέλο, πρέπει να το κάνεις με… διαφορά στήθους.




Πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν έχει έρθει με διάθεση να αγωνιστεί, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πως είχε μεγαλύτερο άγχος αν θα κατάφερνε να αγωνιστεί ο Ηλίας Μπόγδανος παρά αυτός. Τελικά ο «Ντάφυ» έδειξε ανέτοιμος, παρά την προπόνηση καράτε που είχε κάνει νωρίτερα, ενώ ο Ηλίας μπήκε κανονικά στο στίβο μάχης και ανακούφισε τους συμπαίκτες του.




Η σκάλα ισορροπίας, το τρέξιμο μέσα στο νερό και οι στόχοι… καλάθια έδειξαν να ταιριάζουν περισσότερο στο αγωνιστικό στιλ των κόκκινων, οι οποίοι νίκησαν με 10-5 τους μπλε και στο συμβούλιο θα πήγαιναν ως θεατές.




Η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε για τη ήττα της ομάδας της και πήγε για παρηγοριά στην αντίπαλη, καθώς δεν μπορεί να νιώσει μια γροθιά με τους μπλε.




Ο Αλέξης Παππάς μετά τη νίκη μίλησε για αρχηγούς του νησιού, ο Κώστας Παπαδόπουλος πήρε το λόγο και απάντησε ότι ο καλύτερος του νησιού είναι ο Τριαντάφυλλος που δεν έπαιξε και τελικά θα φάει με τον Παππά να του απαντάει  και οι τόνοι να ανεβαίνουν.




Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας αυτοί που άντεξαν περισσότερο ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Κόρομι, όμως στο τέλος το τοτέμ στο λαιμό του φόρεσε ο Κόρο.




Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι που έχουν την ατομική ασυλία θα πρέπει να υποδείξουν ακόμα δυο παίκτες από την ομάδα τους να αποχωρήσουν από το παιχνίδι. Αν και δεν έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους, Αλέξης, Ντάφυ και Χριστίνα έκαναν μινι συμβούλιο για την ψήφο.




Στο συμβούλιο ο Αλέξης Παππάς τα έβαλε ξανά με τον Τζέιμς Καφετζή χαρακτηρίζοντας τον το μεγάλο αγκάθι στο φετινό Survivor, ενώ η… μπάλα πήρε και τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος απόρησε πως μπήκε στην κουβέντα.




Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας οι μπλέ έβγαλαν στον... τάκο την Χριστίνα Κεφαλά.




Απο την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος υπέδειξε τον Αλέξη Παππά  και ο Γιώργος Κόρομι τον Κώστα Παπαδόπουλο και εξήγησαν τους λόγους της απόφασης τους.




Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα τελευταίο σχόλιο απο τους τέσσερις υποψήφιους με τον  Τριαντάφυλλο  να λέει και ένα τραγουδι του Αντώνη Ρέμου.










Ειδήσεις σήμερα 

Ποιες είναι οι καλλονές που ξεγυμνώθηκαν στο Ντουμπάι και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης;

Υπό δοκιμή σε τέσσερις χώρες ένα νέο και φθηνότερο εμβόλιο για τον κορωνοϊό

NBA: Το ESPN απέλυσε τον Πολ Πιρς για viral βίντεο με «στρίπερς» και «μαριχουάνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης