James Charles: Παραδέχτηκε πως "επικοινωνούσε" με ανήλικα αγόρια - Δείτε το βίντεο

James Charles: Παραδέχτηκε πως "επικοινωνούσε" με ανήλικα αγόρια - Δείτε το βίντεο

Ο διάσημος YouTuber απαντά στις κατηγορίες εναντίον του για sexting με ανήλικους - Ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε τις ηλικίες τους

james
O ΥouΤuber και beauty master, James Charles, δημοσίευσε χθες στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο απολογείται σχετικά με τις φήμες, που τον θέλουν να έχει κάνει sexting με ανήλικους. Αυτό το συμβάν έφερε ξανά στην επιφάνεια και ένα άλλο κλιπ του διάσημου YouTuber, όπου αναφέρει ότι «δεν τον ελκύουν, φυσικά, οι μεγάλοι άνδρες».

Ενώ ο 21χρονος παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε με τα συγκεκριμένα άτομα, ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε τις πραγματικές τους ηλικίες, καθώς τού είχαν πει ψέματα ότι ήταν ενήλικοι. Μάλιστα, τα αγόρια δήλωσαν ότι τούς είχε ζητήσει επανειλημμένως γυμνές φωτογραφίες στα μηνύματα, που αντάλασσαν, ενώ έστελνε αντίστοιχες δικές του. 
holding myself accountable


Στο βίντεο του προσθέτει ότι κατανοεί πλήρως τις πράξεις του και τα λάθη, που έκανε και λέει πως από εδώ και στο εξής θα προσέχει περισσότερο τα άτομα, με τα οποία αλληλεπιδρά, καθώς και στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα ανάλογο περιστατικό, όπου ενώ το αγόρι τού είχε συστηθεί ως 18χρονος, ο James Charles επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο TikTok ότι ήταν τελικά μόνο 16 ετών. Βέβαια, το αγόρι αντικρούει τους ισχυρισμούς του YouTuber και υποστηρίζει ότι ποτέ δεν είπε ψέματα για την ηλικία του. 

Κλείσιμο

Έκλεισε το βίντεο του, λέγοντας ότι σκοπεύει πλέον να ζητάει ταυτοποίηση από τα αγόρια που επικοινωνεί ρομαντικά ή σεξουαλικά, καθώς και αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν την ηλικία τους, προκειμένου να μην κατηγορηθεί ξανά για ένα τέτοιο περιστατικό. Ακόμα, πρόσθεσε πως θα μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα social media, προκειμένου να "συμμορφωθεί" σε τέτοια θέματα. 

 
Ειδήσεις σήμερα 

Ραντεβού για εμβολιασμό: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 65-69

Μακελειό στο Λος Άντζελες: 4 νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – Τραυματίας στο νοσοκομείο ο δράστης - Δείτε βίντεο

Φάουτσι: «Η χώρα ενδέχεται να μη χρειαστεί το εμβόλιο της AstraZeneca»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης