Κριστίν Τέιγκεν: Μιλάει για το πώς αντιμετωπίζει την ιδέα ότι δεν μπορεί να κάνει άλλα παιδιά

Κριστίν Τέιγκεν: Μιλάει για το πώς αντιμετωπίζει την ιδέα ότι δεν μπορεί να κάνει άλλα παιδιά

Το μοντέλο μιλάει για το πόσο δύσκολο της είναι να το συνειδητοποιήσει και για τη θέληση της να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν όμοια προβλήματα

teigen
Η Κριστίν Τέιγκεν  σε συνέντευξη της στο αμερικάνικο περιοδικό People, μίλησε για την προσπάθεια της να προσαρμοστεί στο γεγονός ότι δε θα κάνει άλλα παιδιά. Το 35χρονο μοντέλο, μετά την αποβολή που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο στην 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι δε θα μπορέσει να μείνει έγκυος ξανά. 


Η σταρ έκανε λόγο για το πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να το συνειδητοποιήσει: «Το να προσαρμοστώ με το γεγονός ότι δεν μπορώ να μείνω έγκυος είναι δύσκολο για μένα, γιατί νιώθω τόσο υγιής. Σκέφτομαι 'γιατί;', αλλά μετά το βλέπω σαν η μήτρα μου να μην συνεργάζεται μαζί μου και αυτό δεν θεωρείται μια αποτυχία».
Η σύζυγος του Τζον Λέτζεντ, με τον οποίο έχουν ήδη δύο παιδιά, τον -μόλις- 2 χρονών Μάιλς και την τετράχρονη Λούνα, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ τυχερή που έχει τα παιδιά της και νιώθει ευλογημένη για αυτό. Προσπαθόντας να αποδεχτεί ότι δε θα μπορέσει η ίδια να φέρει άλλο ένα παιδί στον κόσμο, σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις και αναφέρει: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κάνεις ένα παιδί σήμερα. Είτε είναι μέσω παρένθετης μητέρας, είτε μέσω υιοθεσίας».
chrissy-teigen-john-legend-family-t
Κλείσιμο

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσω ότι όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους τρόπους και να καταφέρουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Είναι τόσο ακριβή η διαδικασία καταψύξης ωαρίων. Το IVF δεν είναι επιλογή για πολλούς ανθρώπους και θα έπρεπε να είναι. Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο ακριβό για μια γυναίκα που θέλει να μείνει έγκυος», υποστηρίζει στη συνέντευξη της το μοντέλο, που πλέον έχει αφοσιωθεί στον αγώνα της να βοηθήσει ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα όμοια με τα δικά της, να φτιάξουν οικογένεια. 

Η Κριστίν Τέιγκεν αποφάσισε με την οικογένεια της να φυτέψουν ένα δέντρο έξω από το σπίτι τους εις μνήμην του μικρού Τζακ (όπως και ονόμασαν το βρέφος), βοηθώντας έτσι και τα άλλα δυο παιδιά να έχουν μία ανάμνηση από το μωρό. «Ο λόγος που ήθελα αυτό το δέντρο είναι για να ρίξω τις στάχτες του Τζακ  στο χώμα, να είναι μαζί μας πάντα όλη την ώρα και να μεγαλώνει μέσα από τα όμορφα φύλλα του δέντρου», καταλήγει το μοντέλο. 
 



Ειδήσεις σήμερα:


Μαίρη Μάτσα: «Δεν θα φύγεις ποτέ κορίτσι όμορφο»

Ορκισμένος «playboy» ο Σέρχιο Αγουέρο: Τα καυτά μοντέλα, οι ριάλιτι σταρ και η κόρη του Μαραντόνα

H Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης