Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τιμάται με μπλε πλακέτα για τα 60 χρόνια από τη γέννησή της

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τιμάται με μπλε πλακέτα για τα 60 χρόνια από τη γέννησή της

Ο οργανισμός English Heritage τιμά την πριγκίπισσα της Ουαλίας 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, τοποθετώντας την μπλε πλακέτα έξω από το σπίτι της στο Λονδίνο

ntaiana
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα τιμηθεί με μπλε πλακέτα από τον οργανισμό English Heritage (Αγγλική Κληρονομιά) 25 χρόνια μετά το θάνατο της. Με αφορμή τα 60 χρόνια από τη γέννησή της, την 1η Ιουλίου, η μπλε επιγραφή θα τοποθετηθεί έξω από το σπίτι στο Λονδίνο, που είχαν αγοράσει για αυτή οι γονείς της ως δώρο για τα 18α γενέθλια της.
Πρόκειται για μία πλακέτα, η οποία τοποθετείται για να συνδέσει μία τοποθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου με μία σημαντική προσωπικότητα. Κατ' αυτόν τον τρόπο έχουν τιμήσει τον Freddie Mercury, τον Ian Fleming, αλλά και τον Γιώργο Σεφέρη. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι η έκτη γυναίκα που τιμάται με τη διάσημη πλακέτα, ενώ φέτος τιμούνται και η Helena Normanton, η Kathleen Lonsdale, η Jean Muir, η Ellen Craft και η Caroline Norton.
Σύμφωνα με δήλωση της διευθύντριας του οργανισμού English Heritage στο BBC: «Η Diana είναι αναμφισβήτητα μια σημαντική προσωπικότητα του 20ου αιώνα. Ήταν πολύ δημοφιλής και επηρέασε σημαντικά. Είναι πρέπον να τοποθετήσουμε μια πλακέτα τιμώντας το έργο της την χρονιά που θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της».

diana_family

Κλείσιμο
Τα 60α γενέθλια της πριγκίπισσας θα τιμήσουν φέτος, την 1η Ιουλίου, και ο πρίγκιπας William με τον Harry, τοποθετώντας ένα άγαλμα της στο Kensington Palace.


Ειδήσεις σήμερα:


Μαίρη Μάτσα: «Δεν θα φύγεις ποτέ κορίτσι όμορφο»

Ορκισμένος «playboy» ο Σέρχιο Αγουέρο: Τα καυτά μοντέλα, οι ριάλιτι σταρ και η κόρη του Μαραντόνα

H Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter - Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης