Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη

Ο επιχειρηματίας δημοσιοποίησε μηνύματα που έλαβε από την αισθητικό

teta_main
Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» παρουσίασε ένα ρεπορτάζ, σήμερα το πρωί, το οποίο υποστήριζε πως η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να ζητά από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Κοκλώνη, να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου. Στο τεύχος αυτό υπάρχει και ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ο διάλογος με μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη με τον Νίκο Κοκλώνη, μηνύματα που ανέβασε ο εκδότης και σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τα μηνύματα: 

sms-swsto
Στο Ευτυχείτε μίλησε και η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, η οποία εξήγησε τι έχει συμβεί. «Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα σάιτς και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι» είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που ζητά η κυρία Καμπουρέλη τα 50.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cac92znt5v5d-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Λονδίνο: Ακτιβιστές για το κλίμα βανδάλισαν με μαύρη μπογιά την Τράπεζα της Αγγλίας

Στην Τουρκία την ερχόμενη Τρίτη Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Σαρλ Μισέλ - Τετ α τετ με Ερντογάν

Ίλιον: Τι λέει στο protothema.gr ο γιος της 64χρονης που πέθανε λίγα λεπτά μετα τον εμβολιασμό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης