Kατερίνα Πεφτίτση: «Ντρεπόμουν να έρθω σε επαφή με τον σύντροφό μου λόγω των κιλών μου»

Kατερίνα Πεφτίτση: «Ντρεπόμουν να έρθω σε επαφή με τον σύντροφό μου λόγω των κιλών μου»

Το plus size μοντέλο μίλησε ανοιχτά στην Ελεονώρα Μελέτη για το πώς αποδέχτηκε τον εαυτό της και αποκάλυψε το μεγάλο της όνειρο

katerina-peftitsi-2-730x487
Το plus size μοντέλο Κατερίνα Πεφτίτση, που έγινε γνωστή από το GNTM, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κυνηγώντας το όνειρό της να γίνει ηθοποιός. 

«To όνειρό μου είναι να γίνω ηθοποιός. Έκανα μικρή θέατρο στους φίλους μου. Ήμουν ο κλόουν της παρέας. Από μικρή ήμουν αντιδραστική. Έκανα το πρώτο μου τατουάζ στα 15. Έβαφα τα μαλλιά μου… Ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν στην τετάρτη δημοτικού.

Ήρθα στα 18 στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχαμε προστριβές με τη μητέρα μου, γιατί φοβόταν. Δεν ήξερα κανένα. Πέρασα από διάφορα πράγματα που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι γονείς μου. Για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα για να πληρώσω το νοίκι και για λίγο καιρό έμεινα στο δρόμο. Κοιμόμουν στα παγκάκια. Τελικά δεν πέρασα στο Εθνικό. Η αποτυχία αυτή με πλήγωσε. Μπήκα σε μια άλλη σχολή, σπούδασα και η πρώτη μου παράσταση και κάλεσα τους γονείς μου. Άκουγα τον πατέρα μου που είπε ότι ήμουν εξαιρετική στη γυναίκα του και ένιωσα ότι τα κατάφερα. Ο πατέρας μου είναι αυστηρός γιατί είναι τελειομανής».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα παραπάνω κιλά της αλλά και στο πώς κατάφερε να τα αποδεχτεί.

«Πάντα ήμουν τσουπωτό παιδάκι. Αλλά όταν έκανα ένα χειρουργείο για το κότσι μου, έπρεπε να μείνω αρκετά στο κρεβάτι και άρχισα να παίρνω κιλά. Ήμουν ακούνητη για μήνες. Μετά είχα βάλει αρκετά κιλά. Τότε σιχαινόμουν το σώμα μου. Είπα ότι θα κάνω επέμβαση για να βάλω γαστρικό μανίκι για να τελειώσω με τα κιλά. Μετά όμως αποδέχθηκα τα κιλά μου. Θυμάμαι να είμαι μπροστά στο καθρέφτη και να λέω “αυτή είμαι” αγκαλιάζοντας το σώμα μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου».

Κατερίνα Πεφτίτση: Ντρεπόμουν να έρθω σε ερωτική επαφή με το σύντροφό μου λόγω των κιλών μου



Ειδήσεις σήμερα: 

Αυξημένο κατά 61% στις δύο τελευταίες μετρήσεις το ιικό φορτίο των λυμάτων στη Θεσσαλονίκη

«Χαμός» και... πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης απαντά στους επικριτές του - «Σύντροφοι σπίτι όλα καλά;»

Ελεύθερη κυκλοφορία των «καθαρών» ηλεκτρικών οχημάτων στον δακτύλιο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης