Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφυγε... με τον φίλο της για Κάιρο - Ζει ανενόχλητη τον έρωτά της εντός και εκτός συνόρων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφυγε... με τον φίλο της για Κάιρο - Ζει ανενόχλητη τον έρωτά της εντός και εκτός συνόρων

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού - Κατακραυγή στα social media για τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας - Τι απαντά η ίδια στους followers της

Spyropoulou-Stathokostopoulos_Kairo
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ειδύλλιό τους παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί χωρισμού συνεχίζεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Το ζευγάρι εν μέσω πανδημίας ζει τον έρωτά του ανενόχλητο αδιαφορώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται σχετικά με τα ταξίδια που κάνει.  Μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πέταξαν για Κάιρο. Η Κωνσταντίνα που τον τελευταίο καιρό είναι εκτός από ερωτευμένη και φουλ ανανεωμένη δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τις εξορμήσεις προκαλώντας... το κοινό αίσθημα.

Πολλοί είναι εκείνοι που την κατακρίνουν κυρίως ως προς το ηθικό κομμάτι του θέματος. Πώς είναι δηλαδή δυνατόν να ταξιδεύει εν μέσω κορωνοϊού. Εκείνη απαντά μέσα από τα social media δείχνοντας πως είναι αρνητική στο τεστ για τον κορωνοϊό και ταξιδεύει σε χώρα που δεν έχει περιοριστικά μέτρα. «Για για να μην το έχετε και άγχος», γράφει απευθυνόμενη σε όσους την κρίνουν αρνητικά.
Test_KOn
Πάντως πολλοί ήταν και εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό της λέγοντας πως καλά κάνει και ζει τη ζωή της όπως επιθυμεί.



Οι φήμες περί χωρισμού

Κλείσιμο
Πάντως τον τελευταίο καιρό έντονες ήταν οι φήμες περί χωρισμού που κυκλοφορούσαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Παρόλο που τους τελευταίους μήνες οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να μοιραστούν τρυφερές στιγμές τους στα social media, πηγές του περιβάλλοντός τους υποστηρίζουν πως το ζευγάρι έχει πια χωρίσει.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, ο επιχειρηματίας ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να σταματήσουν να είναι μαζί και μετά από έναν μεγάλο καυγά ζήτησε από την παρουσιάστρια να φύγει από το σπίτι του, όπου έμεναν παρέα το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο σύμφωνα με διαφορετικές πληροφορίες το ζευγάρι έχει μεν περάσει δύο μεγάλες κρίσης στη σχέση του (τη μία μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα) αλλά είναι ακόμα μαζί και βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό.

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή: Καλά να περάσουν δεν είναι παράνομο

Θέση για το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου πήρε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα το πρωί  στο Happy Day.
«Καλά να τα περάσουν. Επειδή βλέπω πολλά σχόλια, παράνομο δεν είναι. Γιατί όταν βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων τους πρώτους τουρίστες που φτάνουν στην Ελλάδα χειροκροτούμε και όταν δυο Έλληνες νόμιμα πάνε στο εξωτερικό… Και εγώ αντίστοιχα έπεσα θύμα επίθεσης επειδή πήγα στην παραλία στη Ραφήνα. Τα πνεύματα είναι τεταμένα. Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει και το ανεβάζει. Εγώ από εκείνη τη φορά, επειδή πήγα στη Ραφήνα με τα παιδιά μου να περπατήσω και άκουσα αρνητικά σχόλια, ενώ ήταν νόμιμο, δεν ξανανέβασα τίποτα. Δε θέλω να γίνομαι έρμαιο άδικων επιθέσεων… Δε θέλω να προκαλώ με το οτιδήποτε. Η Κωνσταντίνα που άκουσε τα εξ΄ αμάξης για την Αράχωβα, αν είχε ιδρώσει το αυτί της, δε θα ανέβαζε. Προφανώς νιώθει πολύ καλά και ανεβάζει. Και καλά κάνει, γιατί δεν είναι παράνομο αυτό που κάνει» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τροχαίο στο Κερατσίνι - Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης επιζήσασας: «Έχει τραυματιστεί η ψυχή του παιδιού μου»

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά - Εντοπίστηκε χθες η σορός της

Σχολεία: Υποχρεωτικά τεστ covid στους μαθητές για να μπουν στην αίθουσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης