Νάντια Μπουλέ: Πίστευα ότι ίσως δεν καταφέρω να μείνω έγκυος

Νάντια Μπουλέ: Πίστευα ότι ίσως δεν καταφέρω να μείνω έγκυος

«Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας» δήλωσε η ηθοποιός

nadiabouleh
Η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ διανύει μία από τις πιο ευτυχιμένες περιόδους της ζωής της, καθώς βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόκειται σύντομα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Γιώργο Ισαάκ. Καλεσμένη στην εκπομπή Dot, η ίδια προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για το ειδύλλιο της με τον Γιώργο. 
MPOYLEPLAGIA

Όταν ρωτήθηκε για τη γνωριμία της με τον σύντροφο της, η ίδια απάντησε ότι αφορμή για τη γνωριμία τους αποτέλεσε η δουλειά τους. Καθώς και οι δύο δραστηριοποιούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, δεν ήταν δύσκολο να "κολλήσουν". Πιο συγκεκριμένα, απάντησε: 

«Ο Γιώργος ασχολείται γενικά με τον χώρο, με μουσικά φεστιβάλ, παραγωγή θεατρικών παραστάσεων κάνει πάρα πολλά. Γνωριστήκαμε στην δουλειά το 2010 σε ένα πάρτι που είχε γίνει και μας γνώρισε κοινή γνωστή για δουλειά. Κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού και ξεκίνησε μια συνεργασία, 11 χρόνια πριν… Δέσαμε πολύ γρήγορα σαν παρέα και σαν φίλοι, ένιωθα ότι τον ήξερα καιρό, εκεί στα 5 χρόνια όλο αυτό τούμπαρε. Εκτίμησε αρετές και χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, με γοήτευαν πιο ανώριμοι άνθρωποι οπότε σε αυτό το διάστημα που εγώ άλλαξα, συνειδητοποίησα ότι έχω δίπλα μου αυτόν που θέλω. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που μας συνδέουν τόσα πράγματα, ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν όλα τόσα ανοιχτά και καθαρά όλα…»

Όταν αργότερα, η συζήτηση προχώρησε στο θέμα της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός ομολόγησε πως αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν περίμενε να είναι έγκυος. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα και κανένα λόγο να το σκεφτώ. Επειδή από μικρή είχα γυναικολογικά θέματα είχα την πεποίθηση ότι μπορεί να μην έρθει αυτό στην ζωή μου. Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Δεν το πίστευε ούτε αυτός και πήραμε και δεύτερο τεστ, πήραμε και τον γιατρό και μας το επιβεβαίωσε. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα μου, η χαρά ήρθε αργότερα. Την πρώτη εβδομάδα δεν του μίλαγα του Γιώργου, το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν ούτε στις οικογένειες μας».

Δείτε το βίντεο:

Νάντια Μπουλέ "Δεν περίμενα να μείνω έγκυος γιατί είχα ταλαιπωρηθεί με γυναικολογικά θέματα" | Dot.
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Διώρυγα του Σουέζ: Αγώνας δρόμου για ν' αποκολληθεί το Ever Given... και η παγκόσμια οικονομία την επόμενη εβδομάδα

Επιμένει το Λονδίνο για τα Μάρμαρα: «Θα είχαν επιβιώσει από μαινόμενους ναζί στην Αθήνα;» λέει ο υπουργός Πολιτισμού

Μητσοτάκης: Μέχρι αρχές Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση όλοι άνω των 60 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης