Τηλεθέαση: Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το «Σπίτι με το Mega» με Καρρά - Μακρόπουλο

Τηλεθέαση: Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το «Σπίτι με το Mega» με Καρρά - Μακρόπουλο

14,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 - 626.851 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες, Σάββατο, το «Σπίτι με το Mega»

Β__ΚΑΡΡΑΣ___Ν__ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Το Σάββατο 6 Μαρτίου το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» υποδέχτηκε τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο. H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στο MEGA, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο, κυριάρχησε στην τηλεθέαση των μουσικών προγραμμάτων της βραδιάς σημειώνοντας ποσοστό 14,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 14,2% στο σύνολο του κοινού. Ακόμα, εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και στο κοινό 55-64 με ποσοστό 16,9% αλλά και στο γυναικείο 18-54 με 15,8%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 626.851 τηλεθεατές, ενώ το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σημείωσε την μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με τον ανταγωνισμό προσελκύοντας 3.227.000 τηλεθεατές.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος, ένωσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση και αξεπέραστες ερμηνείες. Το #SpitiMeToMega ανέβηκε στην κορυφή των ελληνικών trends με χιλιάδες τηλεθεατές να στέλνουν μηνύματα αγάπης καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Σε αυτή τη μουσική γιορτή που ταξίδεψε το ελληνικό τραγούδι σε όλο τον κόσμο, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις αμέτρητες επιτυχίες των δύο σπουδαίων τραγουδιστών αλλά και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη. Δίπλα τους βρέθηκαν σημαντικοί καλλιτέχνες, που ένωσαν τις φωνές τους με τις δικές τους και μας χάρισαν σπουδαίες μουσικές στιγμές. Από την Κρήτη, ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο, ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετείχαν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Η μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» δίνει ραντεβού ξανά με τους τηλεθεατές το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 21:00 και υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο.

Κλείσιμο
#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης