Δανάη Μπάρκα: «Δεν μ’ ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές»

Δανάη Μπάρκα: «Δεν μ’ ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές»

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μίλησε για όλα στον Θέμη Γεωργαντά

Danai_Mparka
Καλεσμένη στο «After Dark» ήταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά, ακόμη και αυτές που «ζορίζουν»…

Η νεαρή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως «Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές. Θα το εισπράξω και θα το φιλτράρω, αν είναι να με πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν είναι κακεντρεχή από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν θέμα μαζί μου, δεν θα τα ακούσω. Στην αρχή είχα ακούσει ότι η υπερβολή μου είναι πολύ ψεύτικη αλλά δεν ξέρουν πόσες τρέλες κάνω στην ζωή μου κι είναι λογικό».

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει ακούσει κάτι πολύ άσχημο για εκείνη αλλά επιβεβαίωσε τις κλισέ κατηγορίες: «Πολύ άσχημο δεν έχω ακούσει. Εντάξει, το η μάνα της την έβαλε, είναι βύσμα και βαρεθήκαμε να την βλέπουμε τα ήξερα ότι θα τα ακούσω από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν. Θα ακούγονται πάντα για όλον τον κόσμο. Και να μην ήταν ηθοποιός η μαμά μου, πάλι κάτι θα έβρισκαν. Δεν απαντώ ακόμα, ελέγχομαι. Υπάρχουν στιγμές που απάντησα και δεν κέρδισα κάτι».

Σε ό,τι αφορά την σχετικά χαμηλή τηλεθέασης της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Mega, απάντησε: «Με αγχώνουν σε ένα λογικό πλαίσιο τα νούμερα τηλεθέασης. Θέλω να βγάλω εις πέρας αυτό που μου έχει αναθέσει το κανάλι. Αλλά βλέποντας τον ανταγωνισμό, καταλαβαίνεις ότι δεν θα μπορούσα να αγχωθώ πολύ, από την άποψη ότι είμαι ένα νέο πρόσωπο. Κανένας άνθρωπος που τώρα κάνει διψήφια νούμερα, ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας διψήφια».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Κρας τεστ» για τα μέτρα το Σαββατοκύριακο - Τι ισχύει για τους κωδικούς 4 και 6, τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ

Αργεί η αποσυμπίεση του ΕΣΥ - Στο 87% η πληρότητα των ΜΕΘ στην Αττική

Η ιστορία της Επανάστασης του 1821 μέσα από τα μάτια του Έλληνα Καραγκιόζη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης