Ιρίνα Σάικ: Απορρίπτει τον όρο συν-ανατροφή και εξηγεί τους λόγους

Ιρίνα Σάικ: Απορρίπτει τον όρο συν-ανατροφή και εξηγεί τους λόγους

«Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα» λέει το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξη

irina-shayk
Η Ιρίνα Σάικ αναφέρθηκε στη μητρότητα και στην ανατροφή της τρίχρονης κόρης της με τον πρώην σύντροφό της, σκηνοθέτη-ηθοποιό, Μπράντλεϊ Κούπερ.

Σε συνέντευξη στην ψηφιακή έκδοση του Elle, το super model εξήγησε γιατί απορρίπτει τον όρο συν-γονική μέριμνα, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τον τρόπο ανατροφής της κόρης της από την ίδια και τον Κούπερ. Σύμφωνα με τη Σάικ η λέξη υποβαθμίζει το έργο που κάνουν και οι δύο στην ανατροφή της κόρης τους, Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ.

«Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή» επισήμανε η Σάικ.

Το supermodel αναφέρθηκε επίσης στους λόγους για τους οποίους δείχνει απροθυμία να μιλήσει για τη σχέση της με τον Κούπερ στον Τύπο, λέγοντας ότι είναι ένα ζήτημα που είναι βαθιά προσωπικό για εκείνη και θέλει να μπορεί να διατηρήσει κάποια αίσθηση ιδιωτικότητας.

«Η σχέση μου στο παρελθόν, είναι κάτι που μου ανήκει και είναι ιδιωτικό» εξήγησε. «Είναι απλώς ένα κομμάτι του εσωτερικού μου εαυτού που δεν θέλω να το δωρίσω» τόνισε.

Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν διαβάζει τα δημοσιεύματα σε ταμπλόιντ εφημερίδες που αναφέρονται στην ίδια ή την οικογένειά της, αλλά καταλαβαίνει γιατί υπάρχει ενδιαφέρον του κοινού.

«Δεν διαβάζω όσα είναι εκεί έξω. Ειλικρινά, είμαι πολύ απασχολημένη με την ανατροφή ενός παιδιού. Αν θέλουν να γράψουν άρθρα [για μένα], κάνουν τη δουλειά τους» είπε το μοντέλο. «Επικεντρώνομαι στη ζωή μου και στους φίλους μου. Τα υπόλοιπα είναι απλώς θόρυβος» σημείωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Ελασσόνα: Πληροφορίες για εγκλωβισμένο στο Μεσοχώρι

Δήμαρχος Ελασσόνας: Ο κόσμος πανικοβλήθηκε από τον σεισμό, προσπαθούμε να ελέγξουμε την κατάσταση

Σεισμός στην Ελασσόνα - Αθάνασιος Γκανάς: Έγινε και μετασεισμός 4,6 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης