Survivor: Η επική τούμπα του Τριαντάφυλλου και στο... εδώλιο ο Κρις Σταμούλης

Survivor: Η επική τούμπα του Τριαντάφυλλου και στο... εδώλιο ο Κρις Σταμούλης

Η μάχη για την ασυλία, οι εντάσεις, τα παράπονα Σοφίας και Μαριάνθης και η  αλλαγή στρατηγικής στην ψηφοφορία των μπλε -Δείτε βίντεο

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με μια επική τούμπα του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πάει για την ανάγκη του και στην προσπάθεια του να βγάλει το παντελόνι του έχασε την ισορροπία του και ο γδούπος που ακούστηκε κατά την πτώση του στο σανίδι της καλύβας τρόμαξε και τους υπόλοιπους.

Η νέα παίκτρια, Ελένη Χαμπέρη, που ευθύνεται για την τούμπα του Τριαντάφυλλου, καθώς βρέθηκε να κοιμάται σε μέρος που δεν είχε υπολογίζει ο Ντάφι το βρήκε αρκετά διασκεδαστικό.



Την ώρα που οι κόκκινοι γελούσαν με τον Τριαντάφυλλο, η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κασδαγλή… έθαβαν τον «Ζεν» Γιώργο Κοψιδά.


Κλείσιμο

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας υπήρχε και έπαθλό φαγητού. Τρία τοστάκια για κάθε παίκτη με συνοδεία αναψυκτικού.

Οι κόκκινοι είχαν καλύτερη ψυχολογία λόγω και της χθεσινής δυναμωτικής μπριζόλας που έφαγαν, όμως θα έμπαιναν στο στίβο μάχης με μια απουσία. Η Καρολίνα Καλύβα λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί και έτσι οι μπλε θα είχαν μικρό πλεονέκτημα. Έτσι τουλάχιστον πίστεψαν όλοι. Δεν υπολόγιζαν στο «γούρι» των κόκκινων που όπως εξήγησε ο Τριαντάφυλλος ήταν η... συνάντηση που είχε το βράδυ μέσα στη ζούγκλα η πατούσα του Ηλία Μπόγδανού με κάτι ζεστό και μαλακό. Ένα συμβάν ανάλογο με αυτό που ειχε παλαιότερα και ο Ντάφι και αποδείχθηκε οτι έφερε τύχη στους κόκκινους. 

Ο στίβος μάχης είχε ξεβίδωμα, ορειβασία, ισορροπία και  το δύσκολο κομμάτι που ήταν οι στόχοι. Οι κόκκινοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 9-2, καθώς μόνο η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα κατάφεραν να φέρουν πόντους στους μπλε.




Ο Τζέιμς Καφετζής νίκησε τον Κώστα Παπαδόπουλο αναβάλλοντας τη νίκη για τους κόκκινους, καθώς μείωσε σε 9-3. Η Άννα Μαρία πήρε το ματς στο νήμα κόντρα στη Νικολέτα Μαυρίδη για το 9-4. Όμως ο Ηλίας Μπόγδανος δεν επέτρεψε στον Κρις Σταμούλη να δώσει περαιτέρω ελπίδες στους μπλε τελειώνοντας τον αγώνα με 10-4.







Η ήττα έφερε γκρίνια στους μπλε και τον Πάνο Καλίδη να ξεσπάει και να ζητάει από τους συμπαίκτες του να σταματήσουν να… τρώγονται.




Για κακή ψυχολογία έκανε λόγο ο Τζειμς Καφετζή, που παραδέχθηκε την νίκη των αντιπάλων του και πρότεινε στους συμπαίκτες τους να αποφασίσουν ποιόν θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια, λέγοντας ότι για το καλό της ομάδας δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Παππά, γιατί όπως είπε, δεν είναι ο πιο αδύναμος παίκτης.




Το ενδιαφέρον πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στο συμβούλιο, με τους κόκκινους ως θεατές και τους μπλε να ψηφίζουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, ήταν το  αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Νικητής της ατομικής ασυλίας και ρυθμιστής των εξελίξεων στην ομάδα του ηταν ο αρχηγός της Τζέιμς Καφετζής.









Στο συμβούλιο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας όλη η κουβέντα αναλώθηκε στην απόφαση του Τζέιμς να αλλάξει τον τρόπο που θα ψήφιζε, γιατί τελικά η πείνα υπερίσχυσε της ηθικής. Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για... γυρίσματα   και τη σκυτάλη πήραν Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς που έβαλλαν με τη σειρά τους κατά του Τζέιμς. Ο αρχηγός των μπλε έδωσε τη δική του εξήγηση, ενώ ο Νίκος Μπαρτζής ξεκαθάρισε πως στη «μαύρη λίστα»  του παραμένουν Κρις και Άλεξ.




Η ψηφοφορία αποδείχθηκε ντέρμπι μεταξύ Πάνου Καλίδη και Κρις Σταμούλη, με τον 31χρονο δικηγόρο  να παίρνει  πέντε ψήφους έναντι τεσσάρων που έλαβε ο 43χρονος τραγουδιστής και να οδηγείται στο... εδώλιο  του υποψήφιου  προς αποχώρηση.






Ειδήσεις σήμερα

Γιώργος Καπουτζίδης σε Αλέξη Κούγια: «Είμαι ένας άνεργος και ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος» 

Διακοπές με θέα... τη Γη: Το 2025 ξεκινά η κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου στο Διάστημα 

Νικολά Σαρκοζί: Από την προεδρία στην καταδίκη για διαφθορά - Τι θα ακολουθήσει 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης