MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι

Οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του ριάλιτι και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο να καταφέρουν να παραμείνουν στο σπίτι

masterchef-10
O Ιωάννης, o Διονύσης και o Κωστής ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef. Καλεσμένοι στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν τα δίδυμα αδέρφια που έχουν ξεχωρίσει στους χώρους της ζαχαροπλαστικής και της μαγειρικής, Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης.

Οι δυο τους έφτιαξαν δύο εντυπωσιακά πιάτα, τα οποία κλήθηκαν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για ένα εικονικό ριζότο σελινόριζας με χτένια και beurre blanc κόλλιανδρου και τσούρος με καραμέλα φουντούκι, σοκολάτα και γρανίτα τεκίλα.

Οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του ριάλιτι και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο να καταφέρουν να παραμείνουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, με τους καλεσμένους chefs Δημήτρη και Θανάση Σταμούδη δοκίμασαν τα πιάτα των υποψηφίων και αποφάσισαν ποιος δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Οι δύο παίκτες με τα λιγότερο καλά πιάτα ήταν ο Κωστής και ο Πάνος και από το MasterChef αποχώρησε ο πρώτος.


MasterChef: Αποχώρησε ο Κωστής Αλεξάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης