MasterChef: Το κοινωνικό μήνυμα, η επεισοδιακή αποχώρηση και οι εντάσεις στο σπίτι

MasterChef: Το κοινωνικό μήνυμα, η επεισοδιακή αποχώρηση και οι εντάσεις στο σπίτι

Την εβδομάδα που μας πέρασε οι δύο ομάδες άφησαν τις κόντρες στην άκρη και μαγείρεψαν για έναν καλό σκοπό 

masterchef4-b
Από την είσοδο των 24 παικτών στο σπίτι το MasterChef έδειξε τη δυναμική του, καθώς έχει σταθερά ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 22/2 έως την Τετάρτη 24/2, έφτασε στο 28% στο δυναμικό κοινό (18-54) καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα του τηλεοπτικού κοινού.

Την εβδομάδα που μας πέρασε βασικό θέμα του MasterChef ήταν το... κοινωνικό μήνυμα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι δύο ομάδες άφησαν τις κόντρες στην άκρη και μαγείρεψαν – πραγματικά με αγάπη και ευαισθησία – για έναν καλό σκοπό.

Κλήθηκαν να ετοιμάσουν από 55 πλήρη γεύματα για τους ανθρώπους που σιτίζονται στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, για τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Σήμερα θα μαγειρέψουμε με συναίσθημα και αγάπη, δεν θα μαγειρέψουμε για να κερδίσουμε την κόκκινη ομάδα. Θα μαγειρέψουμε για να ευχαριστηθούν αυτοί οι άνθρωποι, να δοκιμάσουν κάτι ξεχωριστό και να το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους» δήλωσε στο επεισόδιο ο Νίκος, αρχηγός της μπλε ομάδας.

«Σήμερα θα επιτελέσουμε ένα πολύ όμορφο έργο, να μαγειρέψουμε για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είναι τόσο σημαντικοί όσο οι γονείς μας» είπε με τη σειρά του ο Πάνος, αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Κλείσιμο
Μπλε και Κόκκινοι μαγείρεψαν από 55 μερίδες για το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, καθεμία από τις οποίες περιλάμβανε ψωμί, σούπα, σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό. Η φακοσαλάτα των Μπλε κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών με την ιδιαίτερη υφή και τον συνδυασμό των γεύσεών της.

Όμως από το ριάλιτι δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Φίλογλου οι μάγειρες επέστρεψαν σπίτι του MasterChef με έκδηλη την δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι δεν αποχώρησε ο Ιωάννης, που δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Μάλιστα ο Πάνος που είναι κοντά με τον Ιωάννη θέλησε να ειρωνευτεί όσους δεν συμπαθούν τον φίλο του, και έβαλε 3 μπουκάλια ξύδι πάνω στο τραπέζι και στην πλευρά του Στέφανου. Τότε ο Στέφανος αντέδρασε και κατευθύνθηκε στο μέρος του έτοιμος να πιαστούν στα χέρια.

«Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος. Τελικά κάποιοι από τους παίκτες μπήκαν ανάμεσα τους και τους χώρισαν.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ένταση στο σπίτι του MasterChef - Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης