«Σπίτι με το MEGA»: Δείτε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς

«Σπίτι με το MEGA»: Δείτε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς

Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδάει μοναδικά το «Μόνο για 'κεινη μη μου λες»

maxresdefault
Τον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς τιμά σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» με ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδοποιό που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ελληνική ροκ σκηνή, με αφορμή την κυκλοφορία του album «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης» από τη Minos Emi / Universal.

Δείτε ένα μουσικό απόσπασμα με το κλασικό και αγαπημένο τραγούδι «Μόνο για 'κείνη μη μου λες», που ερμηνεύει η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Σπίτι με το MEGA: Αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς | "Μόνο για 'κείνη μη μου λες" - Έλενα Παπαρίζου

Αγαπημένοι καλλιτέχνες τιμούν τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς και ερμηνεύουν τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και έχουν συντροφεύσει τις πιο όμορφες στιγμές μας.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama, Prestige the Band.

Κλείσιμο
Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού.  Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε δηλώσεις του στο protothema αποκάλυψε τι να περιμένουμε απόψε το βράδυ, στο ξεχωριστό αφιέρωμα για τον σπουδαίο Μάνο Ξυδούς.

«Να περιμένετε απροσδόκητες ερμηνείες. Πολλές φορές αντιφατικές απο καλλιτέχνες που ποτέ δεν θα τους φανταζόμασταν να λένε ένα τέτοιο τραγούδι».

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από αυτόν;

«Είναι το ''μόνο για εκείνη μην μου λες'' . Είχα την τύχη να παίξω και στο βιντεοκλίπ πριν απο σχεδον 20 χρόνια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης