Ετοιμαστείτε! Ο 2ος κύκλος του σαρωτικού «Bridgerton» στο Netflix θα έχει ακόμη περισσότερο σεξ

Ετοιμαστείτε! Ο 2ος κύκλος του σαρωτικού «Bridgerton» στο Netflix θα έχει ακόμη περισσότερο σεξ

Ο Τζόναθαν Μπέιλι, ο ακαταμάχητος Άντονι της σειράς, θα βρει στο πρόσωπο της Κέιτ που την υποδύεται η ασιατικής καταγωγής Σιμόν Άσλι, το νέο αντικείμενο του πόθου του

bridgerton2
Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της πλέον δημοφιλούς σειράς εποχής «Bridgerton» του Netflix προαναγγέλλεται ότι θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες αισθησιακές σκηνές σεξ.

Ο 32χρονος Τζόναθαν Μπέιλι που υποδύεται τον Άντονι, τον μεγαλύτερο γιο και κληρονόμο του οικογενειακού τίτλου και της περιουσίας, το αποκάλυψε μιλώντας στη The Mirror.


netflix_1
netflix_2
netflix_3
netflix_4

«Αυτό που ξεχωρίζει στη σειρά είναι η οικειότητα, η ταυτότητα και η σεξουαλικότητα - και φυσικά θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα το συνεχίσουμε» ανέφερε ο ίδιος. Και αστειευόμενος σχολίασε με αφορμή τις γυμνές σκηνές του: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει έναν ρόλο όπου τα οπίσθιά του έχουν γίνει πολύ πιο γνωστά πριν το πρόσωπό του; Νομίζω ότι η έκφραση της σεξουαλικότητας σε αυτή τη σειρά είναι πολύ σημαντική».


Κλείσιμο



Σύμφωνα με το σενάριο του επερχόμενου κύκλου της περίφημης σειράς, ο Άντονι, αναζητώντας τη γυναίκα που θα γίνει σύζυγός του, συναντά την Κέιτ Σέφιλντ- όπως αναφέρεται στο μυθιστόρημα της Τζούλια Κουίν- η οποία στη σειρά μετονομάζεται σε Κέιτ Σάρμα για να ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά και την καταγωγή από τη Νότια Ασία της ηθοποιού Σίμον Άσλι η οποία θα την υποδυθεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης