Survivor: «Βουτιά» στα βαθιά ξανά για την Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor: «Βουτιά» στα βαθιά ξανά για την Ανθή Σαλαγκούδη

Η μάχη για την ασυλία, η αποχώρηση του Τζειμς Καφετζή με αδιαθεσία, το ξέσπασμα της Ελευθερίας και οι τσακωμοί σε κόκκινους και μπλε-Δείτε βίντεο

survivor_blum
Στο αποψινό Survivor 4 μπορεί στο αγώνισμα της ασυλίας να μην είχαμε ντέρμπι και οι μπλε να έκαναν περίπατο, όμως στην  ψηφοφορία για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα  όλα κρίθηκαν στην ψήφο, με την Ανθή Σαλαγκούδη να καλείται πάλι να... βουτήξει στα βαθιά.

Η ήττα των κόκκινων στο χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα στην άμμο μπορεί να τους στέρησε το γεύμα με τη φρατζόλα και το ταχίνι, όμως φάνηκε πως αυτό που τους πείραξε περισσότερο ήταν η «αμπαλοσύνη» που έδειξαν και σε αυτό αναφέρθηκε ο Γιώργος Κόρομι. Για κάποιους άλλους φυσικά το σημαντικό δεν ήταν το χθεσινό αλλά το σημερινό που ήταν αγώνισμα για την ασυλία.



Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ο καλύτερος παίκτης των μπλε τέθηκε εκτός μάχης. Ο Τζέιμς Καφετζής λόγω ενόχλησης στο στομάχι λύγισε με τον αρχηγό των μπλε να μεταφέρεται στην κλινική για τις πρώτες βοήθειες.


Κλείσιμο

Παρά το γεγονός ότι οι μπλε δεν θα είχαν τον καλύτερο τους παίκτη, ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ δυνατά στον στίβο μάχης που απόψε είχε νεροτσουλήθρα, κολύμπι σε πισίνα, εμπόδια ισορροπίας και ακοντισμό. Η ομάδα του Τζειμς έδειξε πως αγωνιζόταν και για τον αρχηγό της και κατάφερε να ξεφύγει με 8-3 των κόκκινων.



Η Καρολίνα μπορεί να μείωσε σε 8-4 κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου. Ο Παύλος Γαλακτερός, νέα είσοδος στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να νικήσει τον… παλιό Νίκο Μπαρτζη με τον αγρότη των μπλε να κάνει το τελικό 10-5 και να αφιερώνει τη νίκη στον Τζειμς Καφετζή.



Οι μπλε πήραν το τοτέμ ασυλίας, ο Τζειμς επέστρεψε στην παραλία και ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο κακό του αγωνιστικό πρόσωπο εκτιμώντας ότι θα πάρει σίγουρα 4 ψήφους. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξήγησε πως οι κόκκινοι πλέον δεν είναι όπως παλιά. Ο Κώστας Παπαδόπουλος πήρε το λόγο και ξεκαθάρισε πως παραμένει κόκκινος, ενώ δεν έλειψε και η ένταση με τον Τριαντάφυλλο.




Μεγάλη ένταση προκλήθηκε και στην μπλε ομάδα, μετά τον αγώνα ασυλίας του Survivor, τον οποίο κέρδισαν. Η Άννα Μαρία ζήτησε τα ρέστα από την Ελευθερία για το σχόλιο της ότι την αδίκησε στη μοιρασιά του φαγητού. Ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία επέμεναν να χωρίσουν τις προμήθειες και να τρώνε ξεχωριστά για να μην προκύψει ξανά θέμα. Η Άννα Μαρία μάλιστα ανέβασε πάρα πολύ τους τόνους και φώναξε στην Ελευθερία ότι την είπε «κλέφτρα στο πανελλήνιο».





Στην παραλία των κόκκινων έγινε συζήτηση για την ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας και πάλι στο στόχαστρο μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ η Καρολίνα Καλύβα... έβαλε χέρι στους συμπαίκτες της για τον τσακωμό Κώστα και Τριαντάφυλλου. «Χαλάσατε την εικόνα της ομάδας» είπε η 31χρονη pilates instructor.



Σε ότι αφορά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας Γιώργος Κοψιδάς και Καρολίνα Καλύβα έμειναν μέχρι το τέλος, με τον αρχηγό των κόκκινων να αποφασίζει όπως είπε στη συνέχεια να… χαρίσει την ευκαιρία στην Καρολίνα να πάρει αυτή την ευθύνη για το ποιος συμπαίκτης τους θα βγει στον… τάκο, όταν έρθει η ώρα να αποφασίσει ο έχων το τοτέμ της ατομικής ασυλίας.




Στο συμβούλιο οι κόντρες και οι εντάσεις συνεχίστηκαν κυρίως στην κόκκινη ομάδα, μεταξύ Κοψιδά, Τριαντάφυλλου και Σοφίας με τους τόνους να ανεβαίνουν  με αφορμή την προηγούμενη ψηφοφορία.




Ένταση υπήρξε και στη μπλε ομάδα με τον Τζειμς Καφετζή και την Άννα Μαρια Βελή να τα βάζουν πάλι με την Ελευθερία Ελευθερίου για τη διαχείρηση των προμηθειών και το «κλέφτρα» που είπε η τραγουδίστρια.




Η  Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε!




Η ψηφοφορία αποδειχθηκε ντέρμπι μεταξύ Ανθής Σαλαγκούδη και Τριαντάφυλλου, με την δημοσιογράφο να «κερδίζει» για μία ψήφο τον τραγουδιστή και να βγαίνει ξανά στον... τάκο με δάκρυα στα μάτια.



Ειδήσεις σήμερα

Ελληνικό #metoo: Τρίτη νύχτα στο κελί της ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης - Στο φως και νέες μαρτυρίες 

Νέα μαρτυρία «καίει» τον 37χρονο ηθοποιό: Μου πρότεινε να συνευρεθούμε ερωτικά με τον σκηνοθέτη 

NASA Perseverance: Νέο βίντεο από την ιστορική προσεδάφιση στον πλανήτη Άρη 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης