Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «ξέρουν το φύλο του μωρού που περιμένουν» - Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «ξέρουν το φύλο του μωρού που περιμένουν» - Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit

Το έκπτωτο βασιλικό ζεύγος μάλλον ακολουθεί την παράδοση της Καλιφόρνια, όπου οι γονείς γνωρίζουν εκ των προτέρων το φύλο του παιδιού τους – Έκαναν σήμερα την πρώτη τους εμφάνιση μετά το Megxit παρουσιάζοντας το podcast στο Spotify

harry_meghan_family_main__1_
Απαλλαγμένοι από κάθε πρωτόκολλο και συνήθειες της παραδοσιακής βρετανικής βασιλικής οικογένειας φαίνεται ότι είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που εν μέσω έκπτωσης από τα βασιλικά τους καθήκοντα περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Κι ενώ το Παλάτι εκφράζει την οργή του, οι ίδιοι σήμερα έκανα την πρώτη τους εμφάνιση μετά το Megxit, παρουσιάζοντας διαδικτυακά το podcast που θα κάνουν στο Spotify.

Ειδικός υποστηρίζει ότι το ζεύγος «ήδη γνωρίζει το φύλο του παιδιού τους», κάτι που είναι φυσιολογικό στην Καλιφόρνια, σε αντίθεση με τα όσα συνέβαιναν στην παράδοση του Μπάκιγχαμ. Παράλληλα, εικάζει ότι δεν θα επιλέξουν ένα τυπικό βασιλικό όνομα και θα στραφούν στη βικτωριανή εποχή.

Οι Σάσεξ, που την Παρασκευή εγκατέλειψαν επίσημα και οριστικά τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ανακοίνωσαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ότι αναμένουν το δεύτερο παιδί τους, με μια φωτογραφία, στον κήπο του σπιτιού τους στο Μοντεσίτο.

Η βασιλική βιογράφος Ίνγκριντ Σιούαρντ είπε στο FEMAIL ότι αναμένει ότι Μέγκαν και Χάρι γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους και ως κοινοί θνητοί, δεν δεσμεύονται από τους περιορισμούς του Μπάκιγχαμ, εκτιμώντας ότι θα επιλέξουν ένα πιο απλό όνομα. «Είμαι βέβαιη ότι κανείς τους δεν νιώθει υποχρεωμένος» είπε, προσθέοντας ότι θα επιλέξουν ένα όνομα βικτοριανής εποχής, που παραπέμπουν σε συμβολισμό χρωμάτων.

harry_meghan_podcast


Όνομα με χρώματα ή… λουλούδια

Κλείσιμο
Όπως είπε, εάν κάνουν αγόρι δεν αποκλείεται να διαλέξουν το όνομα Ρεντ (κόκκινο), όπως το Ρέντμοντ, ή κάποιο όνομα που θα παραπέμπει στο χρώμα μπλε ή γκρι. Στα κορίτσια, μάλλον θα επιλέξουν κάτι που παραπέμπει σε λουλούδια, όπως Ντέιζι (Μαργαρίτα), Βιολέτα ή Άιβι (Κισσός). Πάντως θεωρείται απίθανο να ακολουθήσουν τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου και να εμπνευστούν όνομα από φρούτα.

Σε περίπτωση που είναι κορίτσι, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν διαλέξουν το όνομα Νταϊάνα, τιμώντας τη μητέρα του Χάρι.



«Φωτιά» έχουν πάρει τα στοιχήματα και οι αποδόσεις

Ήδη, τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά, με τα ονόματα Άλφι και Αλεξάνδρα να προηγούνται με συντριπτική διαφορά, ανάλογα με το φύλο του παιδιού.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά το baby shower. Όταν η Μέγκαν ήταν έγκυος στον Άρτσι, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων για την υπερπολυτελή εκδήλωση που διοργάνωσε, που κόστισε 500.000 δολάρια, προκαλώντας πονοκέφαλο στο παλάτι.

Η βασιλική βιογράφος δεν έχει πλέον αμφιβολία ότι το δεύτερο baby shower θα διακρίνεται από τον τρόπο ζωής του Λος Άντζελες, χωρίς να αποκλείεται να οριστεί διοργανώτρια η διάσημη παρουσιάστρια και γείτονας του ζεύγους η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Άγνωστο παραμένει πού θα διεξαχθεί το baby showr, αν και η παράδοση ορίζει ότι οι φίλοι το κανονίζουν.


Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit

Σήμερα πάντως και παρά τις αντιδράσεις από τη βασιλική οικογένεια, η έγκυος Μέγκαν και ο Χάρι πραγματοποίησαν εμφάνιση σε διαδικτυακή εκδήλωση του Spotify, την πρώτη μετά το Megxit. Μαζί τους ήταν και άλλοι καλεσμένοι όπως ο Τζάστιν Μπίπερ.

Η Μέγκαν φορούσε ένα φόρεμα Oscar de la Renta, αξίας 2.478 λιρών, ενώ καθόταν σε έναν καναπέ δίπλα στον Χάρι.

Το ζευγάρι έχει υπογράψει συμβόλαιο εκατομμυρίων με το Spotify και το Netflix και είπαν ότι θέλουν να ακουστούν άτομα, οι φωνές των οποίων δεν έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Στο κλιπ, η πρώην ηθοποιός ανέφερε ότι στόχος τους είναι να χρησιμοποιήσουν το Podcast για να έχουν δυνατές συζητήσεις, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι πρόσθεσε ότι ελπίζουν να εμπνεύσουν και να εκπαιδεύσουν.

«Δημιουργήσαμε το Archewell Audio για να διασφαλίσουμε ότι θα ακουστούν φωνές που δεν έχουν ίσως ακουστεί» είπε η Μέγκαν. «Το σημαντικότερο κομμάτι είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα όπου ο καθένας θα μπορεί να μοιράζεται και να ενθαρρύνει τους άλλυς να μοιραστούν την ευαλωτότητά τους σε ασφαλές μέρος» είπε ο πρίγκιπας Χάρι.



Η βασίλισσα Ελισάβετ προχωρά στην αντεπίθεση

Πάντως νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ όχι μόνον δεν προτίθεται να τους παραχωρήσει χώρο, αλλά σκοπεύει να τους «χαλάσει» ή έστω να επισκιάσει, την προγραμματισμένη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που θα μεταδοθεί από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Η βασίλισσα αποφάσισε να απευθύνει διάγγελμα μέσω τηλεόρασης στον βρετανικό λαό στις 7 Μαρτίου λίγες μόλις ώρες πριν ο άλλοτε «χαϊδεμένος» της εγγονός με την σύζυγό του μοιραστούν τη ζωή τους με το τηλεοπτικό κοινό.

«Σήμερα, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η μονάρχης θα απευθυνθεί στον βρετανικό λαό μέσω του ΒΒC One έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, λίγες ώρες πριν από την εμπρηστική συνέντευξη των Σάσεξ στη φίλη τους Όπρα», ανέφερε νωρίτερα η Daily Mail.


Οργή από τη βασίλισσα και τον Γουίλιαμ

Το Μπάκιγχαμ εκφράζει έντονη απογοήτευση, σοκ και οργή για την απόφαση των Μέγκαν και Χάρι, ενώ στον «ακήρυχτο» πόλεμο πλέον μετέχει και ο Γουίλιαμ, που σε διαρροές του δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την κίνηση του αδελφού του, τον οποίο και κατηγόρησε για ασέβεια έναντι της βασίλισσας.

«Έκαναν θορυβώδη επιτυχία πάνω σε αυτό που σκέφτονταν να πετύχουν μετά την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ ζώντας ανεξάρτητα. Καλή τους τύχη. Ωστόσο, δεν μπορούν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Εάν ο ρόλος σου είναι να υπηρετείς τον αρχηγό του κράτους και τη μοναρχία τότε είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις, εάν κερδίζεις εκατομμύρια δολάρια ταυτόχρονα. Αυτό είναι η φιλανθρωπία, όχι δημόσια προσφορά. Το ζευγάρι δουλεύει πάνω σε αξιέπαινες φιλανθρωπίες και σκοπούς. Ωστόσο το μοντέλο που εφαρμόζουν είναι διαφορετικό από αυτό της βασιλικής οικογένειας», δήλωσε μία πηγή.


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες για τους 500.000 νεκρούς της πανδημίας


Πληροφορίες για παράταση των εκπτώσεων μέχρι το τέλος Μαρτίου


Στον εισαγγελέα πάει η δικογραφία και για δεύτερο ηθοποιό - Ανήκει στο περιβάλλον Λιγνάδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης