Το gay φιλί σε σειρά της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου και οι αντιδράσεις - Βίντεο

Το gay φιλί σε σειρά της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου και οι αντιδράσεις - Βίντεο

Η δημόσια απάντηση του σκηνοθέτη της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας» σε τηλεθεάτρια που εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για τη σκηνή

gay_fili
Στο κρατικό κανάλι της Κύπρου μέσα από τη σειρά «Το Μυστικό της Πεταλούδας» προβλήθηκε ίσως το πρώτο gay φιλί με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις οι οποίες εστιάζουν στο κατά πόσο ήταν αναγκαία η προβολή ενός φιλιού μεταξύ δύο αντρών.

Σύμφωνα με το Sigma Live, η σκηνή, στην οποία ο Μέμος Μπεγνής και Νίκος Γκέλιας δίνουν ένα φιλί για τη σειρά προκάλεσε αντιδράσεις με το σχόλιο μίας τηλεθεάτριας, που θεώρησε την ύπαρξη της συγκεκριμένης σκηνής περιττή να ωθήσει τον σκηνοθέτη, Σταύρο Ποταμάρη, στο να πάρει θέση.

Ο Σταύρος Ποταμάρης, λοιπόν, υπερασπίστηκε δημοσίως την επιλογή του απαντώντας άμεσα και με ευγένεια στο σχόλιο της τηλεθεάτριας κάτω από το trailer της σειράς στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.




Η ενόχληση της τηλεθεάτριας
Η ενοχλημένη τηλεθεάτρια έγραψε τα εξής: «Θα μπορούσατε να αφήσετε πίσω τη σκηνή με τους ομοφυλόφιλους. Είπαμε ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του αλλά από κρατικό κανάλι δεν θα έπρεπε να το δούμε αφού καταλάβαμε πιο πριν τη συμβαίνει με αυτούς τους δύο. Έπρεπε να δούμε και την πράξη;»

Η απάντηση του Σταύρου Ποταμάρη:
«Αγαπητή Κυρία ΧΧΧΧ, σας απαντώ σαν σκηνοθέτης της σειράς! Αρχικά σας ευχαριστώ για την αγάπη προς την σειρά! Όσον αφορά την «πράξη» που λέτε ότι είδατε δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια πράξη αγάπης. Τίποτα χυδαίο και τίποτα προσβλητικό! Σε ένα κόσμο που μέρα με την μέρα ξεχνάει να αγαπάει και να νοιάζεται, δύο άνθρωποι με μια «πράξη» εξέφρασαν ένα συναίσθημα!

Σε ένα επεισόδιο που κυριαρχούσε η αγάπη, προσπαθήσαμε να βάλουμε μια πινελιά Αγάπης ακόμα, να φωτίσουμε και να δείξουμε ότι σεβόμαστε το δικαίωμα όλων στην αγάπη! Έχετε απόλυτο δίκαιο ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, γι’ αυτό και δεν μπήκαμε στο κρεβάτι κανενός! Μπήκαμε στις καρδιές δύο ανθρώπων, που τυγχάνει εδώ να είναι ένας Στέφανος και ένας Νικόλας! Ας σεβαστούμε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας στην ελεύθερη επιλογή συντρόφου! Αυτό μόνο κάναμε, και τιμή μας που το κρατικό κανάλι έπραξε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στη προβολή αυτής της “πράξης”!

Και μεταξύ μας, η συγκίνηση την ώρα που η Εύα αγκάλιαζε τον Μιχάλη της και του ζητούσε συγνώμη στη παραλία στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν νομίζω μεγαλύτερο γεγονός για να χαλάσει η όποια επιτυχία της σειράς! Είμαι σίγουρος ότι τώρα ίσως αγαπήσατε λίγο περισσότερο την Πεταλούδα… Γιατί τολμάει χωρίς να προκαλεί, μας ταρακουνάει χωρίς να προσβάλει, μα πάνω απ’ όλα μάς συγκινεί κάθε φορά με τη δύναμη της Αγάπης! Φιλικά Σταύρος».

Δείτε βίντεο: Το gay φιλί σε σειρά της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου και οι αντιδράσεις
Κλείσιμο
Το gay φιλί σε σειρά της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου και οι αντιδράσεις



Ειδήσεις σήμερα:

NASA: Προσεδαφίστηκε το Perseverance στον Άρη - Τα 7 λεπτά του τρόμου και οι πρώτες εικόνες από τον Κόκκινο Πλανήτη

Lockdown: Ποια στοιχεία δείχνουν παράταση - Στο τραπέζι η μερική άρση και το click away

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Ο Χαλκιάς στη θέση του Φιλιππίδη - Οι πρώτες του δηλώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης