Θάνος Τοκάκης: Θεωρούνταν φυσιολογικό να σου πετούν οι σκηνοθέτες τασάκια

Θάνος Τοκάκης: Θεωρούνταν φυσιολογικό να σου πετούν οι σκηνοθέτες τασάκια

«Μας βρίζουν, μας δίνουν ξύλο και δεν το λέμε γιατί έτσι έχουμε μάθει», λέει ο ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά «50-50» στο πλευρό των Φιλιππίδη – Χαϊκάλη

Thanos_Tokakis
Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης που το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μέσα από το ρόλο του Αχιλλέα στην πετυχημένη σειρά του Mega 50-50 όπου υποδύονταν τον γαμπρό του Νικηφόρου (Πέτρο Φιλιππίδη) και της Ελισάβετ (Άβα Γαλανοπούλου). Ο ηθοποιός που το 2011 του απονεμήθηκε το «Βραβείο Χορν» μίλησε για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής με τις καταγγελίες για κακοποίηση.

«Έχουν μιλήσει πολλοί άνθρωποι για αυτό και καλύτερα από εμένα. Έκανα μια διαπίστωση ότι είναι μια πιο βαθύτερη κατάσταση, πιο ουσιαστικό. Έχει μάθει ο Νεοέλληνας να μην εκφράζει αυτό που του συμβαίνει γιατί δεν το θεωρεί σωστό, τα κρύβουμε. Μας βρίζουν, μας δίνουν ξύλο και δεν το λέμε γιατί έτσι έχουμε μάθει. Θεωρείται φυσιολογικό να πετούν τασάκια οι σκηνοθέτες. Αυτό οφείλει να αλλάξει. Ανέτρεξα στο παρελθόν να θυμηθώ πράγματα που μπορεί να μου έχουν κάνει ή να είμαι μάρτυρας και να μην το έχω παρατηρήσει. Δεν βρέθηκα ευτυχώς σε τέτοια κατάσταση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9av9l8vae4h-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Εμείς τείχος, οι Τούρκοι drones με κωδικό «1453»

Σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: «Καζάνι που βράζει» ο χώρος - Έρχονται νέες καταγγελίες


Survivor: Βγήκε η πρώτη τετράδα υποψήφιων προς αποχώρηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης