Χρύσα Διαμαντοπούλου (ηθοποιός): Σκηνοθέτης μας ζήτησε να αυτοϊκανοποιηθούμε στη σκηνή

Χρύσα Διαμαντοπούλου (ηθοποιός): Σκηνοθέτης μας ζήτησε να αυτοϊκανοποιηθούμε στη σκηνή

«Αυτό με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον», λέει η ηθοποιός

Xrysa_Diamantopoulou
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για σεξιστική και βίαιη συμπεριφορά στο χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου μιλώντας στην ΕΡΤ καταγγέλλει σκηνοθέτη λέγοντας πως είχε ζητήσει στο παρελθόν από την ίδια και μία άλλη ηθοποιό να αυτοϊκανοποιηθούν επί σκηνής.

Μάλιστα όπως λέει η ηθοποιός όταν η απαίτηση του σκηνοθέτη έγινε πιο προσωπική και ξεπέρασε κάθε όριο, οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να συνεχίσουν και υποστήριξαν πως αυτό δεν είναι τέχνη.

Η άρνησή τους αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να χαστουκίσει την άλλη κοπέλα, σύμφωνα με τη Χρύσα Διαμαντοπούλου.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μάς ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή. Το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό. Είπαμε στοπ, αυτό δεν είναι τέχνη. Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Η ηθοποιός αναφέρει επίσης πως στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής ήρθε αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Εκτιμά μάλιστα πως, χρόνια μετά, όταν γύρισε από το Λονδίνο όπου συνέχισε τις σπουδές της, ο ίδιος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του για να την εμποδίσει να βρει δουλειά στο θέατρο.

«Αυτό με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια», τονίζει μεταξύ άλλων η Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c99nv0wc08rd-se)

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Έσπασε το φράγμα» των 2.000 νοσηλευομένων στα νοσοκομεία - Πάνω από 300 οι διασωληνωμένοι

Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι «πολύ χαρούμενη» με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να μείνει ανοικτή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας-Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης