Γιώργος Χρανιώτης σε Λίνα Μενδώνη: Παρακαλώ παραιτηθείτε!

Γιώργος Χρανιώτης σε Λίνα Μενδώνη: Παρακαλώ παραιτηθείτε!

Η ανάρτηση του ηθοποιού στα social media

Giorgos_Xraniotis
Μετά τον Μάριο Αθανασίου και ο Γιώργος Χρανιώτης με ανάρτησή του στα social media βγήκε και ζήτησε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, κυρίας Λίνας Μενδώνη.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «κυρία Μενδώνη, τίποτα πιο τοξικό από την εντύπωση που έχετε για τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος. Παραιτηθείτε παρακαλώ! Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε».
chraniotis
H ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου ο οποίος ζήτησε από την υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί.

Μετά από τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και με αφορμή την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη ο ηθοποιός τονίζει πως η υπουργός φαίνεται σαν να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος είναι ο ρόλος της.

«Κ. Μενδώνη επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στον Πολιτισμό – τομέα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν “μαύρισαν λίγο ” οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη.

Μετά την αναφορά σας όμως στο “τοξικό κλίμα ” και τις “αντοχές του ανθρώπου” (μιλώντας για τον Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία. Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή του:



Ειδήσεις σήμερα:

Εθνικό Θέατρο: Χωρίς Λιγνάδη αλλά με ισχυρό «Γυάλινο Κόσμο» συνεχίζει την καλλιτεχνική δράση του

Lockdown στην Αττική: Οι 4 παράγοντες που έφεραν το απαγορευτικό - Σε φάση αναζωπύρωσης η Θεσσαλονίκη

Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη-Απότομη πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης