Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη θα είναι τραγικό και επώδυνο

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη θα είναι τραγικό και επώδυνο

Θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματά του…

VOSKARIS
Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μάνο Βόσκαρη έχει ξεκινήσει και η φυλακή για εκείνον σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν για τις «Άγριες Μέλισσες» είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα με την »On Time» οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς ετοιμάζουν μια ανατρεπτική… έξοδο για τον Βόσκαρη. Το τέλος του φτάνει και θα σοκάρει, γιατί θα είναι το ίδιο σκληρό όπως και αυτός.

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άντρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα παίξει στις Άγριες Μέλισσες σκληρό παιχνίδι.

Ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο στις Άγριες Μέλισσες.

Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία! Ίσως για πρώτη φορά στις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης θα καταλάβει τι σημαίνει τρόμος και θα νιώσει ανυπεράσπιστος, όπως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που έβλαψε.


Ειδήσεις σήμερα:

Θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη;

Τόνια Σωτηροπούλου για σεξουαλική παρενόχληση: Μόνο αν μιλήσεις μπορείς να θεραπεύσεις μια πληγή

Βιβλική καταστροφή με 14 νεκρούς από την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης