Κατερίνα Καραβάτου: Απούσα για έβδομη ημέρα από την πρωινή εκπομπή του Star

Κατερίνα Καραβάτου: Απούσα για έβδομη ημέρα από την πρωινή εκπομπή του Star

«Το πότε ακριβώς θα επιστρέψει, δεν είναι αυτή τη στιγμή δεδομένο και ανακοινώσιμο» εξήγησε ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της, Κρατερός Κατσούλης στην έναρξη της σημερινής εκπομπής

katsoulis-karavatou
Για έβδομη ημέρα σήμερα, από την προηγούμενη Δευτέρα, συνεχίζει να απουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου από την πρωινή εκπομπή του STAR, «Στη Φωλιά των Κου Κου», λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στην έναρξη της εκπομπής στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο ένιωσε αδιαθεσία, αποχώρησε από το πλατό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, εμφανίστηκε μία virtual εικόνα της παρουσιάστριας πλάι στον Κρατερό Κατσούλη που βρισκόταν στο πλατό, ο οποίος καλημέρισε λέγοντας : «Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι. Καλώς ήρθατε στη Φωλιά των Κου Κου. Την αγάπη μας από όπου κι αν μας βλέπετε. Καλημέρα και από την Κατερίνα που δυστυχώς δεν είναι εδώ. Ήταν ένα μικρό τέχνασμα που κάναμε στην έναρξη. Δυστυχώς δεν είναι. Θα είναι εδώ, κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Το πότε ακριβώς δεν είναι αυτή τη στιγμή δεδομένο και ανακοινώσιμο. Τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα πάνε και καλά».




Ειδήσεις σήμερα 

Σχεδόν 300.000 έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα - Το χρονοδιάγραμμα της παραλαβής των εμβολίων

Τι θα ισχύσει για την πρόωρη συνταξιοδότηση μετά το 2022

Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος: «Θα αποδοθούν οι τιμές που αρμόζουν στον ήρωα πυροσβέστη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης