Απόστολος Γκλέτσος: Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι

Απόστολος Γκλέτσος: Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι

Τι λέει ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας

gkletsos
Άνθρωποι του θεάτρου και της πολιτικής μιλούν για τις καταγγελίες που έχουν δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και σωματικής βίας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα μιλώντας και για τα όσα ξέρει στο χώρο της πολιτικής: «Το θέατρο περιγράφει την ζωή και είναι η ίδια η ζωή η οποία δεν είναι αγγελικά φτιαγμένη έτσι και το θέατρο. Το ότι βγαίνουν κάποια πράγματα στην δημοσιότητα είναι νομίζω προς την σωστή κατεύθυνση διότι θα καταφέρουμε να ανακόψουμε τα κακώς κείμενα» σημειώνει και αναφέρει πως εκτός του θεάτρου τέτοια γίνονται και σε άλλους χώρους λέγοντας πως παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να τα ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι».

Υπογράμμισε πως ξέρει παρόμοιες περιπτώσεις και έχει τύχει να λάβει τον λόγο 2 φορές  για 2 κοπέλες, όχι για σεξουαλική παρενόχληση αλλά για απρεπή λόγια.  Παράλληλα είπε πως το θύμα μπορεί να έχει όσο χρόνο θέλει για να μιλήσει «να μαζέψει τα κουράγια του για να βγει και να πει αυτό που θέλει» είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚ Παρέα».

Η τοποθέτηση του Χρήστου Λούλη
Ο Χρήστος Λούλης από την πλευρά του λέει επίσης πως αυτά που λέγονται και ακούγονται είναι ίδια και ίσα σε ποσότητα με αυτά που γίνονται σε όλους τους χώρους και ότι δεν είναι θέμα του θεάτρου. «Απλά είμαστε στο φως της δημοσιότητας και φαίνεται παραπάνω».  

Και ίδιος σημείωσε ότι είναι προς της σωστή κατεύθυνση αυτό που γίνεται και τόνισε πως αν φοβηθούν ότι θα γίνουν ξεφτίλα θα μαζευτούν.

Ερωτηθείς αν ήξερε παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές της κα Δούκα είπε πως δεν ήξερε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ήξερε «κακοχαρακτήρες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης