Survivor: Το «αντίο» της Ασημίνας Ιγγλέζου και τα... δάκρυα της επικοινωνίας

Survivor: Το «αντίο» της Ασημίνας Ιγγλέζου και τα... δάκρυα της επικοινωνίας

Το ντέρμπι για το έπαθλο επικοινωνίας  και τα δάκρυα των νικητών, η συγγνώμη που δεν έγινε ποτέ αποδεκτή και η ένταση Τριταντάφυλλου και Ανθής-Δείτε βίντεο

ashmina
Οι κόντρες και οι εντάσεις στο Survivor 4 όλο και αυξάνονται μεταξύ των δυο ομάδων και σήμερα που το έπαθλο ήταν η επικοινωνία με τις οικογένειες του ήταν αναμενόμενο το παιχνίδι επιβίωσης να πάρει… φωτιά.

Στη μια παραλία, αυτή των μπλε, που τα πράγματα είναι σχετικά πιο ήρεμα λόγω των συνεχόμενων νικών, η συζήτηση είχε να κάνει περισσότερο με τις συγγνώμες του Κώστα στο Νίκο, οι οποίες φαίνονται πως δεν γίνονται αποδεκτές, αλλά και η κίνηση του Περικλή να κάψει τον πάπυρο.



Στην άλλη παραλία, αυτή των κόκκινων, το κλίμα είναι πιο βαρύ και φάνηκε στην ένταση που υπήρξε για ακόμα μια φορά σχετικά με τις…κλοπές τροφής αλλά και την ψηφοφορία. Τριαντάφυλλος και Ανθή ήρθαν σε κόντρα, με τη δημοσιογράφο να τον κατηγορεί, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκτός από ψεύτης είναι και… κωλοτούμπας.


Κλείσιμο

Στον στίβο μάχης που αυτή τη φορά είχε αρκετό κολύμπι η μάχη μεταξύ των δυο ομάδων ήταν ντέρμπι.



Μπλε και κόκκινοι τα έδωσαν όλα με τον Γιώργο να κάνει κόντρα στον Πάνο το 9-9 και να οδηγεί το ματς στον… τελικό.



Εκεί Κώστας και Μαριάνθη απέναντι σε Μαριαλένα και Τζειμς φάνηκαν ένα κλικ πιο αδύναμοι ή καλύτερα πιο άστοχοι με το έπαθλο επικοινωνίας να κρίνεται πάλι στο νήμα και τους μπλε για ακόμα μια φορά να χορεύουν στο τέλος για το 10-9.



Η μπλε ομάδα ήρθε σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, κάτι που η κόκκινη ομάδα δεν έχει ξανακάνει, αφού ακόμα και ως πρώην Μαχητές, οι μπλε είχαν κερδίσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και διάβασαν τα Tweets του κόσμου.



Στο τρίτο και τελευταίο συμβούλιο της εβδομάδας Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου περίμεναν να μάθουν ποιος θα έμενε και ποιος θα έφευγε από το παιχνίδι μετά από την ψηφοφορία του κόσμου. Ο Τζειμς πάντως φρόντισε να... ανάψει φωτιές στην αντίπαλη ομάδα πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη ή παίκτρια που θα αποχωρούσε.




Τελικά το κοινό αποφάσισε να στείλει σπίτι της να φάει σοκολάτα την Ασημίνα Ιγγλέζου και να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο Περικλή και Ανθή.






Ειδήσεις σήμερα

Σύψας: Φλερτάρει με το «κόκκινο» η Αττική - Εισηγήσεις για κλειστά Λύκεια- Γυμνάσια και επαναφορά click away 

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας - «Μου έδειξαν φωτογραφίες από σκάφη, καταλήξαμε σε 2-3» 

Sex & the City: Η μεγάλη επιστροφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης