Survivor: Στον... τάκο Ανθή Σαλαγκούδη, Περικλής Κονδυλάτος και Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor: Στον... τάκο Ανθή Σαλαγκούδη, Περικλής Κονδυλάτος και Ασημίνα Ιγγλέζου

Ο… μαξιλαροπόλεμος  για την ασυλία, το λάδι της μηχανής και η ένταση μεταξύ Κανδυλάτου και Καλίδη –Δείτε βίντεο

periklhs
Ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, όπως προέκυψε τόσο από την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας που για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έχασε στο αγώνισμα της ασυλίας, όσο και από την απόφαση του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και είχε αποκτήσει το δικαίωμα να επιλέξει ακόμα έναν προς αποχώρηση απο το Survivor 4.

Το λάδι που βρήκε στην καλύβα της η Ασημίνα Ιγγλέζου και το χρέωσαν στον Πάνο Καλίδη ήταν το θέμα συζήτησης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Η κόκκινη ομάδα συνέχισε να κατηγορεί τον πρώην συμπαίκτη τους, με τον Τριαντάφυλλο να κρατάει το θέμα….ζεστό και τη Σοφια να ξεκαθαρίζει ότι σαν μηχανικός που είναι το λάδι δεν ήταν μηχανής, όπως ισχυρίστηκαν οι αντίπαλοι.




Κλείσιμο
Στην άλλη παραλία, οι μπλε και κυρίως ο πρώην «Διάσημος» Αλέξης Παππάς στήριξε τον συμπαίκτη του, ενώ ο Πάνος Καλίδης συνέχισε να δηλώνει αθώος.



Ο δεύτερςο αγώνας ασυλίας ανάμεσα σε μπλε και κόκκινη ομάδα,  ήταν ντέρμπι. Έχοντας ένα «μαξιλάρι» στα χέρια τους έπρεπε να ωθήσουν στο «κενό» τον αντίπαλό τους. Σκληρές μονομαχίες, αρκετά φάουλ, φωνές και διαμαρτυρίες και σίγουρα  αρκετοί τοι είδαν ως μια ευκαιρία να εκτονωθούν απέναντι στον αντίπαλο τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους δυο… παλιόφιλους.  Τριανταφυλλος και Πάνος Καλίδης, μπήκαν δυνατά στη μάχη με τον τραγουδιστή της κόκκινης ομάδας να δέχεται αντιαθλητικό χτύπημα στο λαιμό και να τραυματίζεται.




Από όλες τις μονομαχίες αυτή που βγήκε εκτός ελέγχου ήταν του Περικλή Κονδυλάτου με τον Πάνο Καλίδη.




Η μάχη πήγε στο 9-9, όμως πάλι έστω και στο νήμα οι μπλε πήραν τη νίκη κάνοντας το 10-9 διατηρώντας το αήττητο σερί τους και την ασυλία στην ομάδα τους.



Στο συμβούλιο η ένταση μεταξύ των δυο ομάδων συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς.




Σε ότι αφορά την ψηφοφορία των κόκκινων η πλειοψηφία… μαύρισε για ακόμα μια φορά την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία βγήκε στον… τάκο μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Όταν πήρε τον λόγο ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την ατομική ασυλία και έπρεπε να υποδείξει ακόμα έναν συμπαίκτη του για αποχώρηση, επέλεξε τον Περικλή Κονδυλάτο, όχι με αθλητικά κριτήρια όπως συνήθιζε αλλά επειδή είχε βάσιμες υποψίες ότι τον κατηγορεί.

Η απόφαση για το ποιος απο τους τρεις θα παραμείνει στο Survivor 4 ανήκει στο κοινό.





Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. διαπιστωμένων μολύνσεων στον πλανήτη

9η Αξιολόγηση: «Πάτε καλά» υπό συνθήκες πανδημίας, το μήνυμα των θεσμών

Βρετανία: Κοκτέιλ φαρμάκων εμποδίζει στο 100% τη μόλυνση από κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης