Ορκωμοσία Μπάιντεν: Η υψηλή ραπτική της Lady Gaga και τα ελληνικά σκουλαρίκια της Amanda Gorman

Ορκωμοσία Μπάιντεν: Η υψηλή ραπτική της Lady Gaga και τα ελληνικά σκουλαρίκια της Amanda Gorman

Έκλεψαν την παράσταση στην ορκωμοσία του νέου προέδρου οι δύο κυρίες

Lady-Gorman
Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της πραγματοποίησε χθες, κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του 46 του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, η Lady Gaga –θαυμάστρια του, η οποία κέρδισε το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου τόσο με την φωνή της, όσο και με το dress code της.

Η γυναίκα που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό «fashion icon», βγαίνοντας στην σκηνή πότε με μπριζόλες στο κεφάλι και πότε ημίγυμνη, στάθηκε στο ύψος της περίστασης επιλέγοντας ειδικά για την βραδιά ένα πληθωρικό βραδινό σετ ρούχου σε μπλε και κόκκινο χρώμα.

Την εντυπωσιακή δημιουργία υψηλής ραπτικής υπογράφει ο Daniel Roseberry, Creative Director του οίκου Schiaparelli, όπως βέβαια και το εντυπωσιακό χρυσό πουλί με το κλαδί στο στόμα- σύμβολο κομψότητας και ειρήνης- που κοσμούσε το πέτο της. Την επιλογή του ρούχου έκανε η διάσημη στυλίστρια Sandra Amador η οποία επιμελείται το ντύσιμο στους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη. O σχεδιαστής Daniel Roseberry μάλιστα είναι λάτρης της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Μήλου και περνάει κάθε καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί και το ξενοδοχείο Skinopi Lodge.  
IMG-0483
IMG-0485
IMG-0486
IMG-0484_2


Τα μαύρα γάντια που έκρυβαν τα χέρια της pop star ήταν από τον οίκο Cornelia James ενώ την σκηνική της παρουσία επιμελήθηκε ένα τιμ δέκα ανθρώπων.


Η ποιήτρια Amanda Gorman με ελληνικά σκουλαρίκια
Αρωμα Ελλάδας στην ορκωμοσία Μπάιντεν έφερε η ποιήτρια Amanda Gorman η οποία εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα ζευγάρι ολόχρυσα σκουλαρίκια του Ελληνα μπιζουτιέ, Νίκου Κούλη, από την συλλογή του Energy.

IMG-0482
IMG-0487


Κλείσιμο
H γυναίκα μάλιστα που την προέτρεψε να τα φορέσει ήταν η σιδηρά κυρία των media Όπρα Γουίνφρεϊ η οποία της τα δώρισε, πριν από λίγες ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης