Survivor: Η… επίθεση Περικλή σε Κοψιδά, το ξέσπασμα της Ασημίνας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση των «κόκκινων»

Survivor: Η… επίθεση Περικλή σε Κοψιδά, το ξέσπασμα της Ασημίνας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση των «κόκκινων»

Οι βαριές κουβέντες μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων, το ποντιακό ξύπνημα, η επιστροφή των προμηθειών και το «δύο στα δύο» των μπλε - Δείτε βίντεο

survivor2021_teams
Το ανακάτεμα των ομάδων μεταξύ Διάσημων και Μαχητών, που πλέον έχουν γίνει απλά «κόκκινοι» και «μπλε» ώστε να υπάρχει μια ισορροπία δυνάμεων δεν φαίνεται να άλλαξε και πολλά πράγματα στο Survivor 4.

Επιπλέον η παραμονή του Περικλή Κονδυλάτου και της υποψήφιας προς αποχώρηση Ανθής Σαλαγκούδη στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά διατηρεί και τις ίντριγκες.
Ο σχεδιαστής κοσμημάτων φαίνεται να είναι μην αποδέχεται το γεγονός ότι ο ηθοποιός επιλέχθηκε ως αρχηγός για να διαλέξει την ομάδα του και σε μια κουβέντα που είχε με την Ανθή ξέσπασε λέγοντας βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη του.

«Ο Κοψιδάς είναι πεινασμένος για κάθε είδους εξουσία. Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο επειδή μάλλον δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι. Φαντάσου τι ήττα πρέπει να έχει φάει στην ζωή σου για να συμπεριφέρεται έτσι εδώ και να σε κοπανάει ότι πρέπει να πετύχουμε τη νίκη γιατί αλλιώς δεν είμαστε τίποτα. Δεν θα σε βοηθήσει μία κούπα ρύζι να ξεχωρίσεις σε κάτι επαγγελματικής φύσης ή το να γίνεις αποδεκτός στην κοινωνία», είναι μερικά απ’ όσα είπε ο Περικλής για τον Γιώργο.


Κλείσιμο


Στην άλλη παραλία, αυτή των μπλε, τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα. Ισως οφείλεται στο γεγονός ότι χθες η ομάδα του Τζειμς πήρε την πρώτη νίκη και την ασυλία. Ιώς όμως και στον…ποντιακό τρόπο που τους ξύπνησε ο Πάνος Καλίδης μετά την παραγγελιά της Μαριπόσα.




Θέμα συζήτησης για τους μπλε ήταν και η προμήθειες που φαγώθηκαν, αλλά και η αντίδραση της Ελίζαμπεθ όταν ο Κρις έκανε λόγο για δόλο.




Πάντως η απόφαση από τους «κόκκινους» είχε παρθεί ομόφωνα και ήταν να επιστραφούν οι προμήθειες για να μην τους κυνηγάει το…κακό κάρμα.





Λίγο πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στον στίβο της μάχης για ακόμα μια ασυλία φάνηκε πως λύθηκε και η παρεξήγηση, με το σχόλιο του Νίκου Μπαρτζή περί ομόφωνης απόφασης να φέρνει την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος με ειρωνική διάθεση του απάντησε πως θα πάνε σε σχολή ρυζιού και αλευριού.




Στο αγώνισμα το οποίο ήθελε ταχύτητα, ισορροπία, καλό σημάδι και φυσικά πολύ καλή συνεργασία... τραυματιοφορέων, οι μπλε μπήκαν πολύ δυνατά και έκαναν ένα σερί νικών πηγαίνοντας το ματς στο 6-1.




Οι κόκκινοι έδειξαν αντίδραση και με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν σε 8-6.



Νικητές τελικά αναδείχθηκαν πάλι οι μπλε που πέτυχαν τις δυο νίκες που χρειαζόντουσαν για να κάνουν το 10-6, να πάρουν το τοτέμ της ασυλίας και να αναγκάζουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τους κόκκινους να ψηφίσουν δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.


Πάντως δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά οι αντεγκλήσεις μεταξύ νικητών και ηττημένων για την… ψυχή των πάγκων.





Στο συμβούλιο η ένταση μεταξυ των δυο ομάδων αυξήθηκε,  όταν οι μπλε έδειξαν να μην έχουν ικανοποιηθεί απο την πόσόστητα των προμηθειών που επεστράφη, με την Ασημίνα Ιγλέζου να ξεσπάει προς την πρώην ομάδα της.




Σε ότι αφορά την ψηφοφορία των «κόκκινων» για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση απο την ομάδα τους, η πλειοψηφία (7) έριξε...μαύρο στον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη θα κριθουν απο το κοινό.





Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός στα 24 του ο γιος του supermodel Στέφανι Σέιμουρ και του μεγιστάνα Πίτερ Μπραντ

Μπελ Ντελφίν: Σάλος με πρόσφατες αναρτήσεις μοντέλου του OnlyFans που «προωθούν τον βιασμό»

Έγκλημα στα Χανιά: Την δολοφόνησε με 14 μαχαιριές - Της έκοψε την καρωτίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης