Καίτη Γαρμπή για επίθεση στον σταθμάρχη: «Το δικό μας παιδί έφτασε μέχρι Lower, το Proficiency του το έδωσε η ζωή»

Καίτη Γαρμπή για επίθεση στον σταθμάρχη: «Το δικό μας παιδί έφτασε μέχρι Lower, το Proficiency του το έδωσε η ζωή»

H τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετές φορές τα tweets και οι αναρτήσεις της για θέματα της επικαιρότητας γίνονται viral

Καιτη_Γαρμπη
To δικό της σχόλιο γύρω από τις χθεσινές δηλώσεις των γονιών των δυο νεαρών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη έκανε η Καίτη Γαρμπή στο Twitter.

H τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετές φορές τα tweets και οι αναρτήσεις της για θέματα της επικαιρότητας γίνονται viral. 

Ο πατέρας της οικογένειας, λοιπόν, μίλησε για τα παιδιά του και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower»

Βλέποντας λοιπόν αυτές τις δηλώσεις, η Καίτη Γαρμπή αναλογίστηκε τη συμπεριφορά του δικού της γιου.

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης