Αλέξης Κούγιας: Στον γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του

Αλέξης Κούγιας: Στον γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του

Ο γνωστός δικηγόρος μιλάει για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου

Kougias
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος μίλησε για τον χαμό της πρώτης του συζύγου, τον γάμο και το διαζύγιό του με την Εύη Βατίδου, αλλά και για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

«Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας, έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος μετά. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη δικηγορία γιατί η εργασιοθεραπεία μετά το χαμό της συζύγου μου ήταν βάλσαμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο γιος μου πέρασε φέτος στη Νομική Αθηνών, ελπίζω και η κόρη μου να έρθει στο γραφείο. Στο γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ κακή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Όταν έχεις παιδιά, απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη ζωή μου και ας ήμουν δικηγόρος στις πιο σκληρές υποθέσεις της Ελλάδος», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.


Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός στην Ινδονησία: Κτίρια κατέρρευσαν, ανάμεσά τους νοσοκομείο - Τουλάχιστον 7 νεκροί (εικόνες και βίντεο)

Κορωνοϊός - Κίνα: Αυξάνονται τα κρούσματα - 144 σε 24 ώρες

NBA: «Κτύπησε» 31 ο Μίλτον, 125-108 οι Σίξερς τους Χιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης