Βόμβα σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου: Όσα δηλώνουν ο Γιώργος Σφακιανάκης και ο Μένιος Φουρθιώτης

Βόμβα σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου: Όσα δηλώνουν ο Γιώργος Σφακιανάκης και ο Μένιος Φουρθιώτης

Η έκρηξη έγινε στο πάρκινγκ του σταθμού «Ε» στο στούντιο των Μελισσίων

melisia1
Για την ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο αυτοκίνητο του μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης στην Τατιάνα Στεφανίδου. Στη ζωντανή σύνδεση παραβρέθηκε και ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος την ώρα της έκρηξης παρουσίαζε ζωντανά στο στούντιο την εκπομπή του. Ο Γιώργος Σφακιανάκης είναι ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Αποδείξεις Live» στο Έψιλον.

«Εκείνη τη στιγμή η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη. Είχαμε πέρα από τον κεντρικό παρουσιαστή, την κυρία Νανά Παλαιτσάκη και την κυρία Βιβή Παπουτσάκη. Είχαμε ακόμα αρκετούς καλεσμένους και από τη Νέα Δημοκρατία, από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΚΙΝ.ΑΛ. Κάποια στιγμή, κατά τις 10 και, βρισκόμουν στο κοντρόλ και ακούω έναν εκκωφαντικό κρότο. Με φωνάζει ένας συνάδελφος από το βάθος του διαδρόμου, ότι κάτι έχει πάρει φωτιά. Δεν μπορούσα να βγω έξω και είπα στη βοηθό μου να βγει να δει τι ακριβώς έχει συμβεί, χωρίς να ενημερώσουμε τον κ. Φουρθιώτη για να μη χάσει τη ψυχραιμία του» είπε αρχικά ο Γιώργος Σφακιανάκης.

Και πρόσθεσε: «Έρχεται μετά από 2-3 λεπτά η βοηθός μου και μου λέει ότι έχει πάρει φωτιά κάποιο αυτοκίνητο. Δεν με ενημέρωσε αμέσως ότι ήταν το δικό μου αυτοκίνητο. Μετά μου είπε ότι έχουν ανατινάξει το αυτοκίνητό μου, ακριβώς στη μεσοτοιχία που βρίσκεται το πλατό της εκπομπής. Ένα μήνα δεχόμαστε απειλές και συγκεκριμένα στις 2 Ιανουαρίου πάλι δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα απειλητικό. Έφτασα σε αυτό το σημείο και είδα το αυτοκίνητό μου να φλέγεται. Άρχιζα να φωνάζω… Πριν μια εβδομάδα είχαν πάρει τηλέφωνο και είχαν πει ότι θα σκοτώσουν τον κύριο Φουρθιώτη».

Κατόπιν, πήρε τον λόγο ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Την ώρα που προβάλλονταν τα ρεπορτάζ της εκπομπής, αρχίζανε και λέγανε ότι υπάρχει μια φωτιά. Προσπαθούσαν να μου πουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι θα επιλυθούν από τους υπεύθυνους του σταθμού. Δεν κατάλαβαν τη σοβαρότητα αυτών των εικόνων. Αμέσως μετά ήρθε η αστυνομία και με τις οδηγίες της, μας οδήγησε όλους να διακόψουμε το πρόγραμμα και να βγουν έξω. Η φωτιά είχε σηκωθεί πολύ ψηλά».

Δείτε το βίντεο:

T-Live: Τι λένε Σφακιανάκης και Φουρθιώτης για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του πρώτου



Ειδήσεις σήμερα: 

A
εροπορική τραγωδία στην Ινδονησία: Δύτες θα επιχειρήσουν σήμερα να ανασύρουν τα μαύρα κουτιά

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο Αττικής

Πανδημία-Κίνα: Πάνω από 100 κρούσματα μετά από πέντε μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης