Ο Weeknd έβγαλε τους επιδέσμους: Ιδού τι κρυβόταν από κάτω!

Ο Weeknd έβγαλε τους επιδέσμους: Ιδού τι κρυβόταν από κάτω!

Τρόμος στο Twitter από την «ακραία χειρουργική επέμβαση» που υποβλήθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης - Κανείς δεν ασχολήθηκε με το νέο του τραγούδι αλλά όλοι με το νέο του πρόσωπο -Είναι «fake» και προϊόν μακιγιάζ το αποτέλεσμα που δείχνει στο βίντεο κλιπ;

the-weeknd-surgery-look
Νέα χρονιά, νέο πρόσωπο! Ο λόγος για τον Weeknd ο οποίος σοκάρει τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο με τον καινούργιο του εαυτό. Ήταν Κυριακή 22 Νοεμβρίου όταν ο Καναδός ράπερ εμφανίστηκε στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με επιδέσμους. Η απορία για το τι κρυβόταν κάτω από τους επιδέσμους λύθηκε με τον πιο αποκαλυπτικό και συνάμα τρομακτικό τρόπο από τον ίδιο και το νέο του single με τίτλο «Save your tears» το οποίο έκανε πρεμιέρα την Τρίτη και προέρχεται από το άλμπουμ «After Hours». 

Στο βίντεο κλιπ ο πολυβραβευμένος 30χρονος καλλιτέχνης αποκαλύπτει τα αποτελέσματα κάποιας επανορθωτικής χειρουργικής. «Αλλά μετά με είδες, σε εξέπληξα», ερμηνεύει με νόημα ο καλλιτέχνης που εμφανίζεται στο κλιπ με… αποδεκατισμένη και στραβή μύτη, φουσκωμένα μάγουλα και χείλη και ουλές μια ακραίας χειρουργικής επέμβασης.

The Weeknd - Save Your Tears (Official Music Video)


Σοκαρισμένοι οι χρήστες στο Twitter από τον «καινούργιο του εαυτό»
Και ενώ όταν ένας καλλιτέχνης παρουσιάζει στους θαυμαστές του τη νέα του δουλειά αντί να ασχοληθούν με το τραγούδι δηλώνουν σοκαρισμένοι από την τρομακτική του εμφάνιση.

«Δεν μου αρέσει», λέει ένας θαυμαστής που έχει τρομάξει από αυτό που βλέπει, ενώ ένας άλλος δανείστηκε στίχους από την επιτυχία του 2018 «Can't Feel My Face» λέγοντας: «Στοιχηματίζω ότι πραγματικά δεν μπορεί να νιώσει το πρόσωπό του τώρα».


Κλείσιμο
Άλλοι πάλι τον σύγκριναν με τον Joker και άλλοι έκαναν λόγο για μοντέρνα εκδοχή του Μάικλ Τζάκσον.

Fake η μεταμόρφωσή του;
Πολλοί πάντως είναι εκείνοι που δεν τσίμπησαν και λένε πως η «μεταμόρφωσή» του είναι fake και πως το έκανε γιατί αποκλείστηκε από τα Grammy 2021.

Οι εκπρόσωποί του πάντως δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος. Είναι γνωστό ότι ο καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Προσθετική Αναγέννηση, ένα στούντιο που ειδικεύεται στο εφέ μακιγιάζ

Φυσικά, το βαρύ μακιγιάζ δεν είναι κάτι καινούργιο για τον The Weeknd, που θα εμφανιστεί στο Super Bowl του 2021 στις 7 Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «ξέχασαν» την πανδημία γρίπης 100 χρόνια πριν

Ποιος Σαλάχ; Η καυτή Λάουρα Μερίν «τρελαίνει» τα γήπεδα της Βρετανίας

Βρέθηκε η βασιλική αυλή όπου χόρεψε η Σαλώμη ζητώντας το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή; - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης