Survivor: «Πνίγηκαν» σε δυο κουταλιές ρύζι-Υποψήφια προς αποχώρηση η Αγγελική Λάμπρη

Survivor: «Πνίγηκαν» σε δυο κουταλιές ρύζι-Υποψήφια προς αποχώρηση η Αγγελική Λάμπρη

Νίκη με 10-5 για τους «Μαχητές»-Η Αγγελική Λάμπρη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 4

survivor4_a
Η ήττα με 10-5 από τους «Μαχητές» για το αγώνισμα της ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 έφερε απογοήτευση στους «Διάσημους» που στο συμβούλιο θα έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτης τους προς αποχώρηση.

Στην παραλία τους οι «Διάσημοι» ο Αλέξης είχε μια κουβέντα με την Αγγελική για την ήττα, με τη 45χρονη ηθοποιό να παραδέχθηκε μεν την ανωτερότητα του αντιπάλου τους, αλλά να επιπλήττει τον συμπαίκτης της για την έντονη αντίδραση. Από την πλευρά του ο 34χρονο ηθοποιός ζήτησε να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια και να προπονηθούν περισσότερο.




Στο στίβο μάχης ο Αλέξης νίκησε το Νίκο για το 1-0 των «Διάσημων», ωστόσο η χαρά της κόκκινης ομάδας δεν κράτησε για πολύ.


Κλείσιμο

Οι Μαχητές αντεπιτέθηκαν και έφτασαν να προηγούνται με 6-4 με ωστόσο η Κάτια δεν μπόρεσε να νικήσει την Μαριπόσα για να μειώσει.



Την τελική νίκη στη μπλε ομάδα την έδωσε η Ασημίνα κόντρα στην Αγγελική για το 10-5 .




Πριν την ήττα των «Διάσημων» ειχε προηγηθεί ένταση στην ομάδα για δυο κουταλιές ρύζι που έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Γιώργο Κοψιδά, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Αλέξη Παππά, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.



Η κόντρα για το ρύζι συνεχίστηκε και στο συμβούλιο με τον Κοψιδά να ζητάει συγγνώμη και να δεσμεύεται ότι δεν θα το επαναλάβει.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία οι «Διασήμοι» αυτή τη φορά έβγαλαν στον… τάκο την Αγγελική Λάμπρη. Η ηθοποιός ψηφίστηκε από πέντε συμπαίκτες της, κυρίως λόγω της παρουσίας της στον στίβο μάχης. Η ίδια μάλιστα είπε πως περίμενε το αποτέλεσμα και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.


Ειδήσεις σήμερα

Μπόρις Τζόνσον: Σε καθολικό lockdown η Αγγλία μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου

Κορωνοϊός: «Έσπασε το φράγμα» των 5.000 θανάτων - Παράταση στην αγωνία για την εξέλιξη της πανδημίας

Δολοφονία Νικολαΐδη - Καλαθάκη: Οι τρεις ζωές του «αόρατου» δολοφόνου Ηλία Μαζαράκη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης