Survivor: Η δηλητηρίαση στους «Διάσημους» και η νίκη...περίπατος των «Μαχητών»

Survivor: Η δηλητηρίαση στους «Διάσημους» και η νίκη...περίπατος των «Μαχητών»

Οι Μαχητές πήραν την πρώτη ασυλία μετά τη νίκη τους με 10-3 επι των Διάσημων και...έφαγαν και αυγά- Με ισοψηφία οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση -Δείτε βίντεο

survivor
Δύσκολες καταστάσεις βίωσαν οι "Διάσημοι" του "Survivor 4" στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/12, με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη να παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση, μετά από κατανάλωση ενός άγνωστου καρπού. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η δεύτερη σερί ήττα στα αγωνίσματα να κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Τις δυσκολίες του παιχνιδιού, κυρίως τις ψυχολογικές, δεν άντεξέ όμως ουτε η παίκτρια των «Μαχητών» Έλενα Λιλιοπούλου, η οποία σόκαρε τους συμπαίκτες της όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή της. «Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία» είπε στον Γιώργο Λιανό η 24χρονη φουρνάρισσα και πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην χώρα μας.

Από την άλλη στην παραλία των «Διάσημων» η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να δοκιμάσει από έναν καρπό που βρήκε κάνοντας βόλτες στο δάσος πίσω από την παραλία.
«Αρχίζουν και μουδιάζουν τα πόδια μου και τα χέρια μου. Μετά μαυρίζει το σύμπαν γύρω μου, σοβαρεύει η κατάσταση και λέω πως πρέπει να ξαπλώσω γιατί θα πέσω κάτω», είπε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

«Ένιωσε μια αδιαθεσία, της έπεσε η πίεση», είπε η Αγγελική Λάμπρη για την συμπαίκτριά της, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε και η ίδια σε εμετούς.


Κλείσιμο


Νίκη... περίπατος για την ασυλία

Η ομάδα των Μαχητών έχοντας ανακτήσει δυνάμεις μετά τη χθεσινή τους νίκη και έχοντας περισσότερο τροφή και νερό έδειξαν και τη δεύτερη ημέρα των αγωνισμάτων οτι υπερτερούν των «Διάσημων».

Ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι η δεύτερη ομάδα, αποδεκατίστηκε, λόγω της τροφικής δηλητηρίασης «κόστισε» ακριβά στην ομάδα.

Στο σημερινό αγώνισμα Μαχητές και Διάσημους αναμετρήθηκαν σε ξηρά και νερό, πριν φτάσουν στους στόχους, με την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στις 10 νίκες θα περνούσε αλώβητη στην επόμενη φάση, ενώ μετά τη λήξη του αγωνίσματος θα έτρωγαν και αυγά.




Οι «Μαχητές» όχι μόνο δεν συναντήσαν καμία δυσκολία απέναντι στους «Διάσημους», αλλά έκαναν και… περίπατο στα αγωνίσματα επικρατώντας με 10-3, αναγκάζοντας τους «Διάσημους» να βγάλουν έναν δικό τους στον… τάκο.

Δείτε μερικές απο τις μάχες των σημερινών αγωνισμάτων...










Τριαντάφυλλος-Κοψιδάς... προς αποχώρηση

Στη διάρκεια του συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία προκειμένου να βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Εκείνος που θα συγκέντρωνε, δηλαδή, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του και θα ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Το αποτέλεσμα έφερε ισοψηφία και οι υποψήφιοι είναι δύο ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς.







Ειδήσεις σήμερα: 

Βέλγιο: Ένοικοι οίκων ευγηρίας λαμβάνουν τα πρώτα εμβόλια κορωνοϊού

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Καταβάλλεται την Τρίτη σε 5.621 δικαιούχους

Εθνική Πινακοθήκη: Έτσι είναι σήμερα οι νέοι χώροι της - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης