Το Just The 2 Of Us έφερε τη Eurovision πιο νωρίς: Όλη η Ευρώπη παρακολούθησε Live το λαμπερό show

Το Just The 2 Of Us έφερε τη Eurovision πιο νωρίς: Όλη η Ευρώπη παρακολούθησε Live το λαμπερό show

Τούμπες, χορευτικά και ελληνικό παραδοσιακό γλέντι, όλα τα είδαμε χθες

DIM_1683ar
Πώς είναι να ξαναβλέπεις τραγούδια που συζητήθηκαν, σχολιάστηκαν, ξεχώρισαν και τελικά «έγραψαν ιστορία» μέσα από τη Eurovision σε… εκτέλεση (και με τη θετική και σε κάποιες περιπτώσεις και με την αρνητική έννοια!) από νέους ερμηνευτές; «Είναι η καλύτερη παρέα στην καραντίνα», όπως σχολίαζαν χθες οι τηλεθεατές στο twitter, με το hashtag #j2us να ξεπερνά τα 70.000 «τιτιβίσματα».


Ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το Just The 2 Of Us μας έβαλε ξανά μετά από καιρό σε mood Eurofans (ο διαγωνισμός που ήταν προγραμματισμένος για την άνοιξη του 2020 αναβλήθηκε λόγω COVID-19), φέρνοντας στο stage του J2US την εκρηκτική Euro-Queen Ελένη Φουρέιρα και αναθέτοντας στα 9 ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου του OPEN να ερμηνεύσουν από μια μεγάλη επιτυχία του διαγωνιστικού ευρωπαϊκού θεσμού.
DSC_1363
DSC_1879


Έτσι χθες τα ζευγάρια του J2US μεταμορφώθηκαν μπαίνοντας σε απρόβλεπτους ρόλους:
η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό είπαν το My Number One που έφερε τη νίκη στην Έλενα Παπαρίζου το 2005, η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας πήγαν πίσω σε επoχές Σερτάμπ, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αλεξάνδρα Κατσαίτη έγιναν Abba και τραγούδησαν Waterloo, ενώ η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής είπαν το Qele-Qele.

Κλείσιμο
DSC_2293
DSC_2354

O Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν χάρισαν στο κοινό Wild Dances της Ρουσλάνα, ο Αντώνης Λουδάρος και η Πένυ Μπαλτατζή ερμήνευσαν την επιτυχία της περσόνας Verka Serduchka Dancing Lasha Tumbai. Η  Γωγώ Τσαμπά και ο Θανάσης Πασάς έδωσαν μια διαφορετική εκδοχή της Άνοιξης με τη Σοφία Βόσσου, η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο μπήκαν σε mood Lordi για Hard Rock Hallelujah και η Νατάσσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη αναφώνησαν Viva La Diva της Dana International.


Η σέξι Ελένη Φουρέιρα, με ροζ μαλλιά και αποκαλυπτικό playsuit εμφανίστηκε στη σκηνή και έβαλε Fuego στη διάθεση των τηλεθετών και την τηλεθέαση.

Το show μεταδόθηκε μέσω streaming σε όλη την Ευρώπη μέσα από το σάιτ oikotimes.co.uk που εξειδικεύεται σε θέματα Εurovision, ενώ με την εκπομπή συνδέθηκε από τη Νέα Υόρκη η Lesley Roy που θα εκπροσωπούσε την Ιρλανδία στον διαγωνισμό του 2020 που αναβλήθηκε για φέτος, αλλά και ο Fatih Malek από την Κωνσταντινούπολη που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των eurofans μέσω του oikotimes.co.uk. Ο eurofan και youtuber εμφανίστηκε ως γυμνός Άγιος Βασίλης με six packs και έδωσε τους Ντουζ Πουάν (12 βαθμούς) των eurofans στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αναστάσιο Ράμμο -αν και όπως είχε πει από την αρχή ο Νίκος Κοκλώνης αυτή η βαθμολογία δεν θα έπαιζε ρόλο στην αποχώρηση που καθορίζουν οι έλληνες τηλεθεατές και η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το 7ο live ήταν ο Θανάσης Πασάς και η Γωγώ Τσαμπά που ανέβηκε στη σκηνή και έκανε την τελευταία της βραδιά στο Just πανηγύρι.
DSC_1283




Το επόμενο Live του Just The 2 Of Us θα μεταδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και στη σκηνή του θα βρεθεί και η Κατερίνα Καινούργιου, όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης βάζοντας ερωτηματικά για το πώς θα δούμε on stage την παρουσιάστρια και καλή του φίλη.

Από την εβδομάδα αυτή, το Just θα έχει 2 Live την εβδομάδα: Πέμπτη 17/12 και Σάββατο 19/12 και Παρασκευή 25/12 με τον μεγάλο τελικό να είναι προγραμματισμένος στις 26/12.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης