The Voice: Συνεχίζονται τα συναρπαστικά knockouts – Με διάσημους guests στο πλευρό των coaches

The Voice: Συνεχίζονται τα συναρπαστικά knockouts – Με διάσημους guests στο πλευρό των coaches

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης με τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο

the-voice
Τριάντα παίκτες διεκδικούν την πολυπόθητη πρόκριση στο δεύτερο επεισόδιο των knockouts του The Voice of Greece σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Μόνο ένα ταλέντο από κάθε τριάδα θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Για μία ακόμα φορά οι coaches θα έχουν στο πλευρό τους ορισμένους πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες ως πολύτιμους βοηθούς. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης έχει στο πλάι του τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου έχει κοντά της την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς συνεργάζεται με τον Στέλιο Ρόκκο.

Γ__ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ_-_Ε__ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Δ__ΣΤΑΡΟΒΑΣ_-_Π__ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
TAMTA_-_Ε__ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
Σ__ΡΟΚΚΟΣ_-_Σ__ΡΟΥΒΑΣ




Στο αποψινό επεισόδιο, πέρα από τις συναρπαστικές φωνητικές αναμετρήσεις των διαγωνιζόμενων, θα απολαύσουμε κι ένα μοναδικό ντουέτο ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και στον Δημήτρη Σταρόβα.

Κλείσιμο
The Voice of Greece | Trailer | 13/12/2020


Οι coaches έχουν τη δυνατότητα να κλέψουν διαγωνιζόμενους που δεν παίρνουν το πράσινο φως με το steal, δίνοντάς τους μίας δεύτερη ευκαιρία.

Στη σκηνή του The Voice of Greece τους διαγωνιζόμενους υποδέχεται ο Γιώργος Λιανός, ενώ κοντά τους στα παρασκήνια βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.

ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΝΟΣ
ΛΑΟΥΡΑ_ΝΑΡΓΕΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης