Ποια είναι η Super Κική: Η ζωή της, βίντεο, φωτογραφίες και τα «μπράβο» που είχε το θάρρος να μιλήσει

Ποια είναι η Super Κική: Η ζωή της, βίντεο, φωτογραφίες και τα «μπράβο» που είχε το θάρρος να μιλήσει

Η πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη

Kiki_LitsakiExof
H Κική Λιτσάκη, γνωστή ως «Super Κική» με όσα διηγήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκλόνισε… Η 28χρονη κοπέλα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Instagrammer και stand up comedians. Κάνει θραύση στα social media και φέτος το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα από το «The 2Night Show» με τις «Σφήκες» όπου μαζί με τις Φελίσια Λαπάτη και Χρύσα Κατσαρίνη μέσα από το καμαρίνι τους δίνουν μια πικάντικη νότα στην εκπομπή.

Ποια είναι η «Super Κική»
Η ζωή της από πολύ μικρή ταραχώδης. Δύσκολη παιδική ηλικία, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά από τα 13, συμμορία Locos, παραμονή σε φυλακή ανηλίκων. Κατάφερε όμως να ξεφύγει και να επανέλθει κερδίζοντας το στοίχημα με τη ζωή.

Η ίδια όπως λέει και στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος αριθμεί περί τις 162 χιλιάδες followers είναι «η influencer των φτωχών, που αφηγείται ιστορίες, ζητάει αγάπη, λέει πως είμαστε όλοι αχρείαστοι και δουλεύει οικοδομή με Αρναούτογλου».

Kiki_Litsaki
H αγάπη της για τα ζώα είναι πολύ μεγάλη. Όπως είπε και στην συνέντευξή της όταν ήταν μικρή μάζευε χρήματα για να τους αγοράζει κονσέρβες και να τα ταΐζει
Kiki_Litsaki1
Από μικρή επιστράτευε το χιούμορ για να ξεπερνάει τις δυσκολίες
Κλείσιμο
Kiki-Sfikes
Με τις άλλες δύο «Σφήκες» Φελίσια Λαπάτη και Χρύσα Κατσαρίνη. Όταν φιλοξένησαν την Ιωάννα Τούνη...
Kiki-Goneis
Η Κική Λιτσάκη δεν κρατάει κακία. Η σχέση της με τους γονείς της έχει αποκατασταθεί. «Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα», είπε στη συνέντευξή της για τον πατέρα της

Η Κική Λιτσάκη έχει σπουδάσει ηθοποιός και προσπαθεί να μεταφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα μέσα από καθημερινές ιστορίες στα social media. Αμέσως μετά τη συγκλονιστική της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η «Super Κική» μέσα από το Instagram της θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα:

Η πρώτη ανάρτηση μετά την συγκλονιστική συνέντευξη για την ιστορία της ζωής της
«Η δικογραφία αυτή μπορεί να χει κλείσει χρόνια δικαστικά αλλά για μένα μόλις τώρα έκλεισε... ευχαριστώ όλους εσάς που με βοηθήσατε να την κλείσουμε παρέα και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα... υπόσχομαι ότι δε θα σταματήσω να μοιράζομαι την ιστορία μου με τον κόσμο αλλά πλέον με σκοπό να δίνω δύναμη σε άλλους... αγαπήστε τις ιστορίες σας, αγαπήστε εσάς, για να μπορείτε να αγαπάτε γενικά. Γρηγόρη σε ευχαριστώ για όλα... κόσμε σε ευχαριστώ για την αποδοχή σου την κατανόηση και την αγάπη σου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε από το φινάλε της συνέντευξής της.


Σχόλια των χρηστών στα social media: Μπράβο που είχε το θάρρος να βγει να τα πει
Η απόφασή της να βγει και να πει δημόσια και η ιστορία της να ακουστεί ήθελε σίγουρα πολύ θάρρος. Πολλοί από τους χρήστες στα social media της είπαν μπράβο για το θάρρος της.

Μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε
- «Συμμαθήτριες στο δημοτικό στο Γυμνάσιο και Λύκειο. Μερικές χρονιές και στο ίδιο θρανίο. Από το ίδιο χωριό.! Μερικά καλοκαίρια κάναμε και διακοπές μαζί σε ένα τροχόσπιτο και άλλες σε σκηνές. Και μαλώνανε (Όπως όλα τα παιδια). Πότε όμως δεν κρατούσαμε καμιά κακία. Μεγαλώνοντας αλλά τα ενδιαφέροντα μας. Άλλες συνήθειες... Αλλά ποτέ εχθροί! Ποτε ξένοι!!!! Ποτε δεν ντραπηκαμε για αυτό που είμασταν! Και όλοι κάποια στιγμή κάτι είμαστε που έρχεται μια περίοδος στην ζωή μας που ίσως ντράπηκαμε. Εμείς ποτε.! Δεν είμασταν αυτό που άλλοι ήθελαν να μας παρουσιάζουν. Θυμάμαι ήμουν Αμερική για πρώτη φορά και ήταν πριν τα Χριστούγεννα και έβλεπα ειδήσεις όταν άκουσα τι έγινε. Το επόμενο που θυμάμαι ήταν την μαμά μου να κλαίει και να μου λέει η Κικιτσα ήταν μέσα στο γκρουπ των Locos. Όλα εκεί σταμάτησαν. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Εμείς είμαστε,ήμασταν και θα είμαστε μια ζωή περιφανοι για την Κική που ξέραμε από παιδάκι και για την Κική που έγινε όταν μεγάλωσε! Πότε ντροπή για την φίλη μας. Ήταν φίλη για όλους. Μια ζωή η καλύτερη σε παραστάσεις. Αλλά την καλύτερη παράσταση την εκλεψε μεγαλώνοντας! Μπράβο Κικιτσα!!!! Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους όλους εμάς που πιστέψαμε σε σένα. Μόνο περήφανη μπορώ να είμαι για σένα που σε ξέρω από μικρή», της γράφει συμμαθήτριά της στο Instagram.

Super_Kiki_Insta
Super_Kiki_Insta1
Super_Kiki_Insta2
Super_Kiki_Insta3
Super_Kiki_Insta4
Super_Kiki_Insta5
Super_Kiki_Insta6


- Συγκινήθηκα τόσο με την πάρτη σου. Από τα καλύτερα άτομα εκεί έξω. Ψυχάρα είσαι ρε γοργόνα. ❤️

- Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα όσα ένιωσα βλέποντας αυτή την συνέντευξη. Σ ευχαριστώ

-Είσαι το καλύτερο και το πιο ντομπρο παιδί

- Μπράβο κορίτσι μου αλήθεια μπράβο…

- Εισαι καταπληκτικός άνθρωπος! Να σαι καλα και ολα τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν!

- Συνέχισε δυνατά

- Δύναμη ψυχής

- Είσαι ψυχάρα. Πραγματικά να είχαν τη δύναμη σου πολλά παιδιά εκεί έξω να προχωρήσουν. Τεράστιο RESPECT!!!

Δείτε χιουμοριστικά βίντεο με την Super Κική

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ  | super_kikii |

Αχρείαστη ληστεία Super Kiki Διονύσης Ατζαράκης | super_kikii |

Ειδήσεις σήμερα:

Τα όνειρα της Covid - 19 εποχής μπαίνουν στο... μουσείο

Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Νέο Ψυχικό: Ψάχνουν κλήσεις και κάμερες οι Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών

Κτήμα Τατοΐου: Οι βασιλικές άμαξες, οι Rolls Royce και τα φορέματα της Φρειδερίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης