Τζόνι Ντεπ: Παραλαμβάνει το βραβείο «Χρυσός Βάτραχος»… πίσω από τα κάγκελα στις Μπαχάμες

Τζόνι Ντεπ: Παραλαμβάνει το βραβείο «Χρυσός Βάτραχος»… πίσω από τα κάγκελα στις Μπαχάμες

Ο 57χρονος Αμερικανός σταρ, αν και απομακρύνθηκε από την τελευταία του ταινία «Fantastic Beasts 3» με τη Warner Bros, θα εισπράξει την αστρονομική αμοιβή -τουλάχιστον 10 εκατ. δολαρίων- που προέβλεπε το συμβόλαιό του

johnny-depp-bahamas
Το απόλυτο αυτοτρολάρισμα επεδίωξε (και το κατάφερε) ο Τζόνι Ντεπ παραλαμβάνοντας το ειδικό βραβείο από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου EnergaCamerimage, που πραγματοποιήθηκε στο Τορούν της Πολωνίας.

Ο Αμερικανός σταρ, μετά την απορριπτική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στη Βρετανία, για την αγωγή δυσφήμησης που είχε καταθέσει εναντίον της εφημερίδας The Sun, επέλεξε να ποζάρει πίσω από τα κάγκελα, όχι της φυλακής, αλλά της έπαυλης στο ιδιωτικό του νησί Little Hall's Pond Cay στις Μπαχάμες, κρατώντας το τιμητικό βραβείο «Χρυσός Βάτραχος» του Φεστιβάλ.





Η κινηματογραφική διοργάνωση στην Πολωνία ολοκληρώθηκε με την προβολή της ταινίας του «Minamata», όπου υποδύεται τον William Eugene Smith, έναν από τους σημαντικότερους Αμερικανούς φωτορεπόρτερ, διάσημο για τη δουλειά του στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

MINAMATA Official Trailer (2021) Johnny Depp, Bill Nighy, Drama Movie HD
Κλείσιμο


Στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε ο Τζόνι Ντεπ στους διοργανωτές του EnergaCamerimage ανέδειξε μεταξύ άλλων την κομβική σχέση ανάμεσα στον ηθοποιό και τον κινηματογράφο.

Σύμφωνα πάντως με το Hollywood Reporter, ο Τζόνι Ντεπ αν και απομακρύνθηκε από την τελευταία του ταινία «Fantastic Beasts 3» -σύμφωνα με απαίτηση της Warner Bros, έχοντας γυρίσει μόνο μια σκηνή πριν αντικατασταθεί- θα εισπράξει την αστρονομική αμοιβή των τουλάχιστον 10 εκατ. δολαρίων που προέβλεπε το συμβόλαιό του με την κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής.

Ειδήσεις σήμερα

Ο κορωνοϊός «χτυπά» και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν: Χωρίς οικογένεια και πάρτι οι φετινές γιορτές

Κορωνοϊός: Στα όριά του το Εθνικό Σύστημα Υγείας - Κρίσιμο τεστ αντοχής στα επόμενα 24ωρα

Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης