Τσάρλι Ντ' Αμέλιο: Από τα κλάματα στους... πανηγυρισμούς η πιο διάσημη TikToker στον κόσμο

Τσάρλι Ντ' Αμέλιο: Από τα κλάματα στους... πανηγυρισμούς η πιο διάσημη TikToker στον κόσμο

Η 16χρονη χορεύτρια έγινε η πρώτη TikToker που απέκτησε 100 εκατομμύρια ακόλουθούς, παρά το πλήγμα που υπέστη η διαδικτυακή φήμη της μερικές μέρες πριν

ch
Πριν από μερικά 24ωρα, η Τσάρλι Ντ' Αμέλιο, η πιο δημοφιλής TikToker παγκοσμίως, ξεσπούσε σε κλάματα σε livestream στο Instagram, μετά από τον σάλο που προκάλεσε ένα αμφιλεγόμενο βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια και την οικογένειά της. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η διαδικτυακή φήμη της υπέστη ισχυρό πλήγμα, με εκατοντάδες χιλιάδες άτομα να κάνουν unfollow στον λογαριασμό της λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο, μέσα στο σαββατοκύριακο όλα άλλαξαν για την 16χρονη χορεύτρια.

Κι αυτό γιατί η έφηβη με τις χορευτικές κινήσεις που δημιουργούν trends στο TikTok έγραψε ιστορία στην πλατφόρμα, φτάνοντας πρώτη - και με διαφορά - τους 100 εκατομμύρια followers.


Charli D’Amelio REACTS to Hitting 100 Million Followers After Recent Scandal


Εχθές, Κυριακή, η νεαρή TikToker (που ξεκίνησε να ποστάρει στον λογαριασμό της τον Μάιο της περασμένη χρονιάς), έγινε το πρώτο άτομο στην πλατφόρμα που ακολουθείται από 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι, όχι μόνο κάλυψε την «χασούρα» που της προκάλεσε το αμφιλεγόμενο βίντεο του οικογενειακού γεύματος, αλλά πέτυχε και το πολυπόθητο «ορόσημο» που είχε βάλει στο μάτι εδώ και μήνες.


Charli D’amelio Celebrates 100 Million Followers on TikTok
Κλείσιμο



«Έφτασα τα 100 εκατομμύρια στο TikTok. Δεν ξέρω καν πώς να αντιδράσω, μου φαίνεται σαν ψέματα» είπε η Τσάρλι σε ένα Instagram Live πανηγυρίζοντας για αυτήν τη σημαντική στιγμή στη ζωή της. «Αν δεν υπήρχε η Covid-19, θα ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν» συμπλήρωσε συγκινημένη η TikToker, ευχαριστώντας θερμά τους φαν της.

Παρά τα όσα λένε οι επικριτές της για εκείνη, η Τσάρλι χρησιμοποιεί συχνά την επιρροή της για καλό σκοπό. Η νεαρή χορεύτρια προωθεί το American Dance Movement, που έχει ως στόχο τη βελτιωμένη πρόσβαση στην νέων στην εκπαίδευση χορού στις ΗΠΑ. «Χάρη στο TikTok, μια δωρεά 100.000 δολαρίων θα κατατεθεί στον λογαριασμό του American Dance Movement την 1η Δεκεμβρίου» ανακοίνωσε εχθές η Τσάρλι, συμπληρώνοντας ότι θα δοθούν επιπλέον από 10.000 δολάρια σε 10 διαφορετικές σχολές χορού ανά την χώρα.


@charlidamelio

A HUGE THANK YOU TO EVERYONE WHO HAS HELPED ME REACH 100 MILLION SUPPORTERS!!! AND ANOTHER HUGE THANK YOU TO @tiktok I LOVE EVERY ONE OF YOU!!! 💕💕

♬ original sound - charli d’amelio


Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς άλλαξε το κλίμα γύρω από την 16χρονη influencer και χορεύτρια και την 19χρονη αδερφή της Ντίξι, που χαρακτηρίστηκαν από πολλούς «αγενείς», «κακομαθημένες» και «αχάρτιστες» εξαιτίας ενός βίντεο που τις έδειχνε να δειπνούν με τους γονείς τους και τον διάσημο YouTuber Τζέιμς Τσαρλς. Η συμπεριφορά των δύο αδερφών στο τραπέζι θεωρήθηκε από πολλούς προσβλητική απέναντι στον σεφ που τους ετοίμασε το φαγητό, με την Ντίξι Ντ' Αμέλιο να... κάνει εμετό μπροστά του, εξαιτίας ενός σαλιγκαριού που έφαγε.

Φαίνεται ότι οι διευκρινίσεις που έδωσαν οι δύο κοπέλες, οι οποίες έκαναν λόγο για παρεξήγηση και «κακό μοντάζ» που έδινε λάθος εικόνα «έπεισαν» αρκετό κόσμο. Πολλοί influencers έσπευσαν εξάλλου να τις υποστηρίξουν, μεταξύ των οποίων και ο οικογενειακός σεφ που δήλωσε ότι δεν προσβλήθηκε καθόλου, ότι αγαπάει πολύ τα δύο νεαρά κορίτσια και ότι η ιδέα για το σαλιγκάρι ήταν του...παραγωγού για να προκαλέσει μια ακραία αντίδραση.

Τι έδειχνε το αμφιλεγόμενο βίντεο

Στο βίντεο τα πέντε άτομα κάθονται σε ένα τραπέζι και καταναλώνουν το φαγητό που έχει ετοιμάσει για αυτούς ο σεφ της οικογένειας, με κυρίως πιάτο μια παέγια, η οποία περιλαμβάνει και σαλιγκάρια. Η πρώτη «σκηνή» που προκάλεσε αγανάκτηση αφορούσε στην αντίδρασή τους στο φαγητό. Η 19χρονη Ντίξι άρχισε να κάνει γκριμάτσες αηδίας βλέποντας ένα σαλιγκάρι μέσα στην παέγια. Ο πολυβραβευμένος σεφ Άαρον Μέι εξήγησε στην κοπέλα ότι είναι ένα βασικό συστατικό του παραδοσιακού ισπανικού πιάτου, και ότι θα έχει τύχη αν το φάει. Εκείνη, δείχνοντας τελείως αηδιασμένη, τελικά έβαλε το σαλιγκάρι στο στόμα της, και άρχισε αμέσως να αναγουλιάζει. Λίγες στιγμές αργότερα, έκανε εμετό μπροστά στον εκπληκτο σεφ.

Και η αδερφή της όμως εξέφρασε δυσαρέσκεια για το πιάτο κάνοντας γκριμάτσες και ρωτώντας καποια στιγμή αν θα μπορούσε να της σερβίρει... έτοιμες κοτομπουκιές.

Δείτε τη σχετική σκηνή γύρω στο 7ο λεπτό:

Our First Mystery Guest | Dinner With The D'Amelios


Το δεύτερο στιγμιότυπο αφορά στο «παράπονο» που εξέφρασε η Τσάρλι στο βίντεο για το γεγονός ότι δεν έφτασε τους 100 εκατομμύρια ακόλουθους μέσα σε έναν χρόνο από τότε που έφτασε το 1 εκατομμύριο. Αυτή η «γκρίνια» θεωρήθηκε από πολλούς αχαριστία, δεδομένης της απίστευτης φήμης και του πλούτου που έχει συγκεντρώσει η έφηβη κοπέλα χάρη στους φαν της, πολλοί από τους οποίους αισθάνθηκαν ότι τους αντιμετωπίζει ως αριθμούς. Το σχόλιο για τους 100 εκατομμύρια followers έδειξε να εξέπληξε και τον φίλο της Τζέιμς Τσαρλς, που τη ρώτησε αμέσως «καλά, δεν σου φτάνουν τα 95 εκατομμύρια;». «Θέλω στρογγυλούς αριθμούς», απαντά η κοπέλα, σηκώνοντας αδιάφορα τους ώμους.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο χιλιάδες μηνύματα απογοητευμένων φαν κατέκλυσαν τους λογαριασμούς των κοριτσιών στα social media, ενώ και οι δύο κοπέλες αιμορραγούσαν followers στο TikTok. Η Τσάρλι έχασε σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok μέσα σε ένα 24ωρο, σύμφωνα με τον ιστότοπο Insider. Οι αδερφές έσπευσαν να διευκρινίσουν σε αναρτήσεις και βίντεο ότι επρόκειτο ουσιαστικά για παρεξήγηση, ότι ο σεφ δεν παρεξηγήθηκε αφού γνωρίζονται πολύ καλά, ενώ η Τσάρλι ζήτησε συγγνώμη και έβαλε τα κλάματα σε livestream περιγράφοντας τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει!

Charli D'Amelio CRIES After Losing 1 MILLION Followers Because of THIS


Η νεαρή κοπέλα τόνισε στο βίντεό της ότι λυπάται πραγματικά και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να πληγώσει ή να μειώσει κανέναν. «Οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές. Ό,τι και να πω και να κάνω τώρα, κάποιοι θα πιστέψουν αυτό που θέλουν για μένα και σε τελική ανάλυση δεν πειράζει, αφού πρόκειται για άτομα που δεν θα με στήριζαν για καιρό». Η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στα μηνύματα μίσους που λαμβάνει, με μερικά από τα οποία την προτρέπουν να κάνει κακό στον εαυτό της. «Το να παραβλέπει κανείς το γεγονός ότι, παρά τα όσα συνέβησαν, παραμένω ένα ανθρώπινο πλάσμα δεν είναι καθόλου ΟΚ», σημείωσε η TikToker.

Όσο για την Ντίξι, η 19χρονη επέλεξε να απαντήσει στους haters της μέσω TikTok, επισημαίνοντας ότι αγαπάει και σέβεται τον οικογενειακό τους σεφ και πως η αντίδρασή της αυτή σε ένα συστατικό φαγητού που δεν της αρέσει είναι συνηθισμένη, και δεν τον προσβάλλει. «Μην κρίνετε την προσωπικότητα κάποιου από μια σκηνή 15 δευτερολέπτων», λέει η 19χρονη κοπέλα.


Ειδήσεις σήμερα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ο ΠΟΥ ψάχνει τις «ρίζες» του κορωνοϊού - Τα «πολιτικά» εμπόδια και η έρευνα στη Γουχάν

Γεωργιάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης